Едуардо: від нашого матчу з "Динамо" залежатиме доля Кубка України

Едуардо: від нашого матчу з "Динамо" залежатиме доля Кубка України

Едуардо / Фото: shakhtar.com

Едуардо назвав сьогоднішній матч з "Динамо" ключовим у Кубку України.

Форвард донецького "Шахтаря" і збірної Хорватії Едуардо да Сілва поділився думками про сьогоднішній матч з київським "Динамо" у 1/8 фіналу Кубка України.

ДИНАМО - ШАХТАР. Пряма відеотрансляція о 20:15

- Дербі - це завжди дербі. Дуже особливий матч, як для нас, так і для них. У таких поєдинках ніколи не можна передбачити заздалегідь, хто ж вийде переможцем. Тому ми повинні зробити все, щоб зіграти якомога краще. Вважаю, що від цього матчу багато в чому залежатиме доля Кубка України.

- Два лідери українського футболу зійдуться вже на такій ранній стадії у розіграші Кубка. Це добре чи погано, на твій погляд?
 - (Посміхається) Це одночасно добре і погано. Було б, мабуть, логічніше і звичніше, якби жереб звів нас хоча б у півфіналі або навіть фіналі, але тут вже нічого не поробиш - це сліпий жереб. Ми могли зустрітися як з "Динамо", так і з командою з нижчої ліги, але що вже говорити про це. Кожен футболіст повинен максимально підготуватися, у нас сильна команда, і я впевнений, що ми можемо перемогти у Києві.

- Ти забив в останньому кубковому матчі проти "Динамо", є бажання сьогодні продовжити традицію?
 - Так, звичайно. Але більш важливо, щоб команда перемогла, а зовсім не те, хто з нас заб'є голи. На першому плані сьогодні буде позитивний результат.

Читайте також:

Луческу: "Шахтар" хочуть скинути з трону

"Динамо" - "Шахтар". Історія протистояння

Михайличенко: у найближчі 5-10 років ми не замінимо всіх іноземців "Динамо"

Кержаков: "Шахтар" не команда, а банда якась

Луческу і Сьомін - про дуель "Динамо" і "Шахтаря"

Повʼязані теми:

Наступна публікація