Екс-динамівець Алієв погрожував дружині, що та залишиться в інвалідному кріслі

Екс-динамівець Алієв погрожував дружині, що та залишиться в інвалідному кріслі

Фото: tochka.net

Тетяна Алієва пройшла медичне обстеження після чергового побиття п'яним чоловіком.

Дружина екс-гравця збірної України з футболу Олександра Алієва Тетяна звинуватила свого чоловіка в тому, що він побив її та сина.

Ба більше - роками знущався над нею. А ще - пиячив та зраджував. Із проханням захистити її Тетяна Алієва цього разу звернулася не лише до поліції, а й до друзів.

Вона довго збирається з думками, і ретельно витирає сльози. А ще - просить не показувати, як вона плаче. Вона хоче залишатися сильною жінкою. Із Тетяною Алієвою ми зустрічаємося біля однієї з лікарень. Тут дружина екс-хавбека збірної України проходить обстеження. Для того, щоби потім у суді довести - Алієв укотре її побив

"Я зараз проходила планове обстеження, яке потрібне для подальшого мого захисту. Щоб все було по закону", - каже Тетяна.

Чергова бійка сталася вчора. За словами Тетяни, п'яний чоловік почав гамселити не лише її, а й старшого сина - Віталія. А цього стерпіти жінка вже не змогла.

"Він, коли п'є, завжди дуже агресивний. Він навіть не пам'ятає зранку, що трапилося. Погрози йдуть постійно. Що я не дійду до під'їзду. Що я залишуся в інвалідному кріслі.

Я думала: не можна ображатися на людину, тому що за нього говорить алкоголь. Саші просто дуже не можна пити... Він загубився. Коли він п'є, він не Саша. Це чужа людина", - бідкається жінка.

Розлад у родині футболіста, яка на публіці була ідеальною, почався ще кілька років тому. Але Тетяна чоловікові і зради, і побої- пробачала - не хотіла виносити свої сімейні проблеми на загал. Але не мовчала їхня шестирічна донька Аліна, яка просила свого тренера з танців врятувати їх від тата.

Струс головного мозку, забиття - це наслідки побиття Тетяни чоловіком-футболістом лише за останній місяць. За справу наразі взялися поліцейські.

До самого Алієва - не додзвонитися. Проте в ЗМІ з'явилися чутки, що він заявлений за аматорську команду з Києва - "Катандзаро". Останнім же клубом колись зірки "Динамо" був винниківський "Рух".

Тетяна Боковня, Оксана Щербина та Юрій Розумнюк, ТСН, 1+1.

Дружина Олександра Алієва звернулась до поліції та друзів з проханням захистити від чоловіка

Дружина Олександра Алієва звернулась до поліції та друзів з проханням захистити від чоловіка

Повʼязані теми:

Наступна публікація