Екс-гравець "Динамо" розкритикував дружин футболістів за розбірки з фанатами: це не від великого розуму

Екс-гравець "Динамо" розкритикував дружин футболістів за розбірки з фанатами: це не від великого розуму

Фото - Facebook Ірини Морозюк

Леоненко не розуміє, чому дружини лізуть у справи гравців.

Колишній гравець київського "Динамо" Віктор Леоненко покритикував дружин футболістів "біло-синіх" за скандальну реакцію в соцмережах на критику від уболівальників.

Так, дружина Миколи Морозюка Ірина написала критикам "відкривати рота на рівні ширінки", а дружина Олександра Гладкого Марія погрожувала розправою.

"Заміжня - це, коли дружина за чоловіком. А тут виходить, що чоловік за дружиною. Тому я іноді їх і "притравлюю". Вважаю, що Морозюк хороший футболіст, але коли дружина починає говорити за нього... Тут стає незрозуміло, чого вона взагалі лізе? Вона що, тренується? Ні. У мій час футболіста вже точно б "зацькували" за подібну поведінку дружини.

Раніше дружини футболістів збиралися на стадіоні, але моя дружина жодних коментарів нікому не давала. Зазвичай в мій час дружини показували, хто в чому одягнений. Футбол вони точно не дивилися.

Те, що дружини футболістів починають погрожувати вболівальникам - це не від великого розуму. З фанатами потрібно дружити, тому що вболівальники бувають різні. А якщо хтось знає, що таке "поняття", то тут можна дуже сильно постраждати", - сказав Леоненко в інтерв'ю Footboom.

Повʼязані теми:

Наступна публікація