Екс-гравець "Металіста" Девич "пробачив" Курченку 350 тисяч доларів

Екс-гравець "Металіста" Девич "пробачив" Курченку 350 тисяч доларів

Девич забув борги "Металіста". / Фото: instagram.com/markodevic18

Марко написав листа, в якому наголосив, що не звертатиметься до футбольних інстанцій.

Колишній нападник харківського "Металіста" Марко Девич вирішив відмовитися від претензій до клубу через борг у 350 тисяч доларів.

Натуралізований українець написав листа, адресованого до президента команди Сергія Курченка, пише matchday.

"Відповідно до умов контракту футбольний клуб "Металіст" (Харків) повинен був виплатити мені бонуси за сезон 2013/2014 рр. у загальному розмірі 350 000 доларів, у тому числі 200 000 доларів за 20 балів за системою "гол плюс пас" і 150 000 доларів за вихід команди в зону Ліги Європи УЄФА.

Я прекрасно розумію, що "Металіст", місто Харків і Україна в цілому перебувають у важкому фінансово-економічному становищі.

У такій ситуації я не можу вимагати від клубу заплатити мені ці бонуси і вже тим більше вважаю неможливим для себе звернення до ФФУ, УЄФА чи ФІФА з вимогою про застосування санкції до клубу.

За час, проведений у Харкові, футбольний клуб "Металіст" став для мене рідним, а моє серце відтепер пофарбовано в жовто-синій колір. Я завжди буду великим фанатом "Металіста" і не можу заподіяти жодної шкоди клубу. Клуб зробив для мене дуже багато хорошого, тому я не можу вважати його своїм боржником.

У зв'язку з цим я прийняв рішення відмовитися від претензій до футбольного клубу "Металіст" і пробачити клубу всі борги. Тим самим я хочу зробити свій невеликий внесок у світле майбутнє клубу, що став для мене рідним", - йдеться у листі (фото листа дивіться нижче).

Нагадаємо, у лютому 2014 року Девич перейшов до казанського "Рубіна".

Фото: MatchDay

Повʼязані теми:

Наступна публікація