Екс-нападник збірної України вважає, що конфлікти в команді зможе "розрулити" Шевченко

Екс-нападник збірної України вважає, що конфлікти в команді зможе "розрулити" Шевченко

Воронін висловився про проблеми мікроклімату у збірній. / Фото: theguardian.com

Андрій Воронін вірить у авторитет найкращого футболіста в історії українського футболу. 

Екс-футболіст збірної України Андрій Воронін вважає, що Андрій Шевченко зможе вирішити конфлікти гравців національно команди перед Євро-2016.

"Вважаю, цим повинна зайнятися авторитетна людина, яка зможе сісти і поговорити з хлопцями. Думаю, це Андрій Шевченко, який входить в тренерський штаб збірної.

Деякі хлопці ще встигли пограти з Шевою разом, його знають і поважають всі. Я думаю, він зможе цю ситуацію розрулити. Тому що якщо цього не зробити, то нічого доброго не вийде.

У тій ситуації, яка зараз складається, мені важко віриться, що все буде спокійно. Тому що на тренуваннях, особливо коли довго тренуєшся, теж бувають різні моменти: і підкати, і стики, і сварки якісь між собою.

Але коли потім ти вмієш все це згладити – зайти один до одного в кімнату, випити пива, поговорити спокійно – це одне. А коли тримаєш образу – зовсім інше, нічого хорошого з цього не буде", - розповів екс-форвард "Ліверпуля" та "Баєра".

Нагадаємо, що за останній час в українському футболі сталося дві бійки: у матчі  "Шахтар" – "Динамо", де зачинщиком був Андрій Ярмоленко, та зустрічі "Зоря" – "Дніпро", яку ініціював Роман Зозуля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація