Екс-тренер "Металіста" заявив, що на 99 % клубу не буде у наступному сезоні

Екс-тренер "Металіста" заявив, що на 99 % клубу не буде у наступному сезоні

Севідов розповів, що двічі зустрічався з Курченком. / Фото: ФК Металіст

Олександр Севідов не має оптимізму щодо перспектив харків'ян.

Тепер вже екс-тренер "Металіста" Олександр Севідов розповів про ситуацію у харківському клубі.

"Знаєте, стільки чвар, стільки бруду, вилитого один на одного, я ще не бачив ні в одному клубі. Якщо розповісти, який тут бардак твориться, люди не повірять, що таке може відбуватися в "Металісті", який всього три роки тому ставав срібним призером чемпіонату і регулярно виходив з групи Ліги Європи.

Але зараз йде просто тотальне знищення клубу, катком прокочуються. Тут вже не залишилося нічого, випалена земля. Не працює база: люди не доглядають за полями, не перуть форму, не прибирають, не готують. Нікому взагалі не платять грошей. Самим футболістам доводиться скидатися, щоб їм форму попрали. Уявіть собі, за 10 місяців роботи ми лише раз отримували зарплату. І при цьому ще звинувачують у всіх смертних гріхах: і в здачах, і в грі на контори. Звичайно, я знав, куди йшов, але людина влаштована так, що завжди сподівається на краще. Я двічі літав до Москви, зустрічався з Курченком. Він клятвено обіцяв, що ось-ось все налагодиться, що буквально завтра в клуб підуть гроші. Рік майже минув, а це завтра так і не настало.

Думаю, нічого хорошого клуб не чекає. За моєю інформацією, до КДК ФФУ вже прийшло рішення УЄФА щодо Клейтона Шав'єра. Виставлений рахунок на 5,5 мільйона доларів. Ну звідки візьмуться такі гроші, якщо президент за півтора року не дав жодної копійки на команду?

Зникнення клубу? Думаю, відсотків на 95-99 так воно і станеться. Хто погодиться працювати безкоштовно?" - розповів Севідов.

Нагадаємо, новим головним тренером команди став Олександр Призетко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація