Екс-тренер збірної Англії "Великий Сем" прокоментував своє скандальне звільнення

Екс-тренер збірної Англії "Великий Сем" прокоментував своє скандальне звільнення

Фото: Reuters

Еллардайс вибачився перед федерацією і підписав угоду про нерозголошення інформації.

Колишній тренер збірної Англії Сем Еллардайс коротко розповів про звільнення, яке сталося через звинувачення у корупції.

"Я хотів допомогти своєму другу, якого знав близько 30 років. Очевидно, це було моєю помилкою. Слід визнати, що я повівся на провокацію.

Угоду між мною і Футбольної асоціацією Англії (FA) було досягнуто мирним шляхом. Я вибачився за цей прикрий інцидент, в який я потрапив. Б

Більше я не можу давати коментарів, тому що підписав угоду про нерозголошення інформації. Зараз я вирушаю у відпустку. Хочу побажати Гарету (Саутгейту, якого призначили тренером на 4 матчі – ред.) і хлопцям успіху.

Чи остання це моя посада в футболі? Не знаю, все ще попереду", - сказав Еллардайс, якого цитує Sky Sports.

Нагадаємо, видання The Telegraph опублікувало підсумки 10-місячного розслідування щодо доказів корупції і хабарництва в англійському футболі.

За гонорар в 400 тисяч фунтів стерлінгів Еллардайс взявся допомогти азіатським бізнесменами, якими представилися журналісти, отримати прибуток від трансферних операцій англійських клубів.

Він також розповів, як можна обійти правила FA з трансферів гравців, які забороняють третім особам володіти правами на футболістів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація