Екс-тренер збірної Франції: Зідан – нехороша людина, він здатен на все

Екс-тренер збірної Франції: Зідан – нехороша людина, він здатен на все

Той самий момент, коли Зідан вдарив Матерацці у фіналі ЧС-2006. / Фото: huffingtonpost.com

Раймон Доменек розповів, що думає про новоспеченого керманича "Реала".

Раймон Доменек розповів, що легендарний Зінедін Зідан, який нещодавно став головним тренером "Реалу", насправді далекий від свого ідеального образу.

"Зідан – неймовірно талановитий і креативний футболіст. Він умів робити те, про що інші навіть подумати не могли. І він має здатність тримати язик за зубами. Це породило навколо нього елемент загадковості. Зідан – це міф. Міфи збуджують в людях емоції, але він не зірка без плям. Це нехороша людина. Він здатний на все.

Фінал ЧС-2006? Той удар головою теж став частиною міфу. Хлопець, котрий образився на іншого хлопця, який образив його – більш людського вчинку не може бути. Люди бачать в цій історії одну людину, і нікому не цікаві почуття Анрі, Вієйра, Малуда, Саньоля та інших. Неправильно вчинив Зідан, і інші програли фінал.

Подивимося, як відреагує Зідан-тренер, коли в один прекрасний день його гравець втратить контроль і зламає всі його плани", – розповів тренер, який виводив "триколірних" до фіналу чемпіонату світу-2006.

Нагадаємо, раніше легендарний німецький фахівець Оттмар Хітцфельд назвав рішення босів "Реала" призначити Зідана божевіллям.

Повʼязані теми:

Наступна публікація