Естонія сенсаційно пробилася у плей-офф Євро-2012

Естонія сенсаційно пробилася у плей-офф Євро-2012

Естонська казка триває / Фото: jalgpall.ee

Естонці посіли друге місце у групі С і тепер у стикових матчах битимуться за путівку на Євро-2012.

Національна збірна Естонії вперше в історії зіграє у стикових матчах за вихід у фінальну частину чемпіонату Європи з футболу. Естонці посіли друге місце у групі С і тепер у стикових матчах битимуться за путівку на Євро-2012.

Балтійці свій турнірний шлях завершили минулої п'ятниці і з 16-ма очками розмістилися на другому місці у групі, випередивши команди Сербії, Словенії та Північної Ірландії.

У вівторок естонців могли потіснити серби. Однак ті поступилися колишнім співвітчизникам зі Словенії і залишились на третьому місці.

Відзначимо і словенців, які обіграли сербів без належної мотивації. Єдиний гол у ворота гостей забив Даре Вршич на першій компенсованій хвилині до першого тайму.

У середині другого тайму серби мали прекрасну нагоду, аби зрівняти рахунок. Однак Неманья Відіч не реалізував 11-метровий.

Відтак, 1:0 і у плей-офф за вихід на Євро-2012 гратиме Естонія, яка у цей вечір зіграла товариський матч з Україною. Зустріч у Таллінні завершилась з рахунком 0:2 на користь команди Блохіна.

Однак естонські вболівальники переповнені позитивними емоціями, оскільки їх збірна вийшла у плей-офф раунд за вихід на Євро-2012. Тож естонцям залишилося зробити ще два кроки до України та Польщі.

Суперник естонців у стикових матчах визначиться 13 жовтня.

Читайте також:

Німеччина та Іспанія виграли всі матчі на шляху до Євро-2012

Росія феєрично вийшла на Євро-2012 (відео)

Юний Шевченко приніс Україні перемогу над Німеччиною

Повʼязані теми:

Наступна публікація