Естонія - Україна. Прогнози спеціалістів

Естонія - Україна. Прогнози спеціалістів

Фахівці ставлять на Україну / Фото: daylife.com

Сергій Ковалець, Юрій Максимов та Сергій Коновалов поділилися прогнозами на товариську гру Естонія - Україна.

Вітчизняні футбьольні фахівці поділилися прогнозами на товариський матч між збірними України та Естонії, який відбудеться сьогодні ввечері у Таллінні.

Сергій Ковалець, головний тренер "Оболоні" - 1:2

"Я думаю, що українська збірна переможе - 2:1. За ігровим якостям наша команда однозначно сильніша за опонента. Після перемоги над Болгарією у підопічних Олега Блохіна повинна з'явитися впевненість у своїх силах. У психологічному плані нашим футболістам також стало набагато легше.

В Естонії необхідно закріпити цей успіх. Будь-яка перемога над будь-яким суперником додає національній команді позитивних емоцій. Естонці вже відіграли всі свої матчі у відбірковій групі і займають другу позицію. Думаю, мотивованими будуть обидві збірні. Нас чекає цікавий поєдинок".

Сергій Коновалов, колишній півзахисник збірної України - 0:3

"Після переконливої ​​перемоги над командою Болгарії настрій як у гравців, так і у тренерського штабу збірної має покращитися. Впевнений, наша команда буде діяти з такою ж самовіддачею, з якою грала і в попередній зустрічі. Тренер господарів напевно дасть шанс молодим футболістам проявити себе на рівні національної збірної.

Яким виявиться підсумковий рахунок матчу? Думаю, команда Олега Блохіна здобуде впевнену перемогу. А рахунок буде таким же, як і в грі з болгарами - 3:0".

Юрій Максимов, головний тренер "Кривбасу" - 1:2

"Національна збірна Естонії вже зіграла всі матчі у відбірковому циклі чемпіонату Європи-2012. На даний момент вона займає друге місце в своїй групі, але вплинути на щось вже не в силах.

Естонцям, в принципі, доводити нічого. Українці, в свою чергу, провели хорошу зустріч проти болгар, домоглися позитивного результату і у відмінному настрої будуть готуватися до наступної гри. Серйозних проблем у матчі з естонцями виникнути не повинно. Думаю, команда Олега Блохіна переможе з рахунком 2:1".

Читайте також:

Блохін: може естонцям 5:0 програємо

Збірна України прилетіла в Естонію без Шевченка, Девіча і Шовковського

Гусєв під час польоту в Таллінн виграв у Селезньова 3000 доларів у карти

Повʼязані теми:

Наступна публікація