Ф'юрі вважає, що Кличко міг спеціально програти в першому бою

Ф'юрі вважає, що Кличко міг спеціально програти в першому бою

Тайсон Ф'юрі / Фото: Reuters

Британець впевнений, що від цього протистояння виграли не лише боксери, але й телевізійники.

Британський боксер Тайсон Ф'юрі вважає, що українець Володимир Кличко міг спеціально програти в першому бою з ним, щоб заробити гроші.

"Я думаю, що Кличко міг навмисне програти в першому бою в Німеччині. Він знав, що у нього за контрактом є право провести матч-реванш. Якщо б я завершив кар'єру або не провів би другий бій з ним, він би отримав титули назад.

Якщо б він переміг мене в бою-реванші, він би забрав свої титули назад і став триразовим чемпіоном світу. Таким досягненням може похвалитися тільки люди, як Мохаммед Алі. Телевізійники також щасливі, вони отримали драму", - зазначив Ф'юрі.

Нагадаємо, бій-реванш Кличко - Ф'юрі відбудеться 9 липня в Манчестері.

У першому бою 28 листопада 2015 року Кличко програв Ф'юрі одноголосним рішенням суддів і втратив всі чемпіонські пояси. Однак Тайсон вже втратив один із них. За відмову захищати титул IBF в бою з В'ячеславом Глазковим, його позбавили пояса.

На знак протесту британець змив пояс IBF в унітаз. 17 січня американець Чарльз Мартін виграв цей титул. У третьому раунді Глазков відмовився продовжувати бій через травму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація