Фанам збірної України обіцяють пільгові квитки на матч із Туреччиною

Фанам збірної України обіцяють пільгові квитки на матч із Туреччиною

Фото: ФФУ

Однак вболівальників попередили про їх обмежену кількість.

У Посольстві України в Турецькій Республіці повідомляють про можливість забезпечити фанів збірної України з футболу пільговими квитками на матчі в Коньї

"Ми запрошуємо Вас підтримати нашу команду та вболівати за неї разом на стадіоні "Бююкшехір" в м.Конья. Якщо ви не були в Коньї раніше, це буде гарною нагодою відкривати нові горизонти через призму футболу). Зі свого боку, ми маємо можливість забезпечити бажаючих відвідати матч пільговими квитками", - йдеться в повідомленні дипустанови.

Охочим необхідно надіслати електронного листа на адресу vkhomenko.ube@gmail.com, зазначивши П.І.Б., номер та серію закордонного паспорту та кількість квитків. Кінцевий термін прийому заявок реєстрації –17:00 год. 4 жовтня 2016 року. Вболівальників попередили, що кількість пільгових квитків обмежена.

Нагадаємо, 6 жовтня національна збірна України з футболу зіграє свій другий матч кваліфікації чемпіонату світу-2018 проти команди Туреччини - у м. Конья на стадіоні "Бююкшехір". 

Раніше повідомлялося, що головний тренер збірної Косова з футболу визначився зі складом команди на майбутні два матчі у відборі до ЧС-2018. Альберт Буньякі викликав на ігри проти Хорватії і України 22 футболістів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація