Фанати "Чорноморця" пригрозили власнику клубу "народною люстрацією"

Фанати "Чорноморця" пригрозили власнику клубу "народною люстрацією"

Вболівальники "Чорноморця" 29 листопада / Фото: ЮГА

В Одесі дуже переживають за ситуацію в команді.

Вболівальники одеського "Чорноморця" б'ють на сполох: їхный клуб терпить фінансову катастрофу. Фанати у листі просять врятувати улюблений клуб.

У їхньому зверненні говориться про те, що гравцям і працівникам клубу не погашена багатомісячна заборгованість по зарплаті, а спортивні результати команди постійно погіршуються.

"Виникає питання: "Як же так?", адже для нормального функціонування клубу керівництвом міста та області свого часу були передані у власність стадіон і три бази в Совіньоні, Отраді і на вулиці Архітекторській.

Для ведення господарської діяльності під егідою "Чорноморця" засновникам клубу постійно виділялися ділянки під забудову у найбільш затребуваних місцях міста і області, причому на безальтернативній основі і найчастіше задешево або взагалі безкоштовно.

Всім відомо, що завдяки ринкам "Привоз" та "Малинівський" повинні заробляти гроші, в тому числі і на утримання футбольної команди. Однак ми дізнаємося постфактум про скорочення бюджету клубу, які проводяться кулуарно за ініціативою його власників", - йдеться у листі.

Вболівальники просять власника клубу почати виправляти ситуацію реальними справами. А в разі, якщо їхнє звернення буде проігноровано, вони обіцяють "народну люстрацію".

Також фанати просять владу Одеси і області ініціювати розслідування фінансової діяльності власників і засновників клубу.

Крім того, вболівальники запропонували надати можливість брати участь в управлінні і фінансуванні клубу всім небайдужим одеситам.

До того ж, фанати нададуть копію листа в Адміністрацію президента і Верховну раду.

Нагадаємо, раніше про проблеми з фінансуванням клубу розповів головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація