Фанати "Динамо" погрожують Гайтані за "Шахтар"

Фанати "Динамо" погрожують Гайтані за "Шахтар"

Гайтана на "Донбас-Арені" / Фото: shakhtar.com

Динамівські вболівальники по-своєму оцінили кліп Гайтани і тепер погрожують співачці.

Вболівальники київського "Динамо" почали телефонувати і погрожувати українській співачці Гайтані, за те що вона з гравцями донецького "Шахтаря" зняла кліп "Шахтар" - чемпіон". Про це розповів продюсер співачки Едуард Клімов.

"Ми хотіли підтримати "Шахтар" як теперішнього українського чемпіона з футболу. Це найсильніша українська команда", — сказав Клімов в коментарі gazeta.ua. — А вболівальники "Динамо" називають наш кліп політичною акцією.

Це якісь агресивні люди, яким повністю наплювати і на футбол, і на музику. Я не для того працюю, щоб якийсь засранець за рогом писав супергидоту. Прийди до мене і скажи мені в обличчя. Поширюють чутки, що Гайтана продалася Ахметову. Це наш спільний проект із клубом, де навіть бюджет поділений навпіл. Я незнайомий з Рінатом Ахметовим".

За словами продюсера, слова до пісні співачка написала два роки тому.

"Їй не було чим зайнятися, коли я футбол дивився. Підсіла до мене. Тоді якраз "Шахтар" з кимсь грав. Подивилася трохи і пішла у студію. Після матчу говорить мені: "У мене є наброски". Я текст почитав, бачу веселуха така. За півроку дзвонять нам із клубу і кажуть, що хочуть з нами попрацювати. Ми через 10 хвилин присилаємо їм готовий текст", - розповів Клімов.

Читайте також:

У Донецьку презентували кліп "Шахтар" – чемпіон!" (відео)

Футболісти "Шахтаря" заспівали українською мовою (відео)

Гайтана написала гімн Євро-2012 (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація