Федецький розповів про перепалки після поразок і головну проблему збірної

Федецький розповів про перепалки після поразок і головну проблему збірної

Фото: ФФУ

Футболіст засмучений відсутністю результату на Євро-2016.

Гравець збірної України по футболу Артем Федецький не виключає, що однією з причин поразки команди на чемпіонаті Євро-2016 стала відсутність дисципліни і недотримання настанов тренера.

Про це він заявив ТСН після повернення до Києва.

За його словами, гра зі збірною Північної Ірландії була ключовою, тому команда налаштовувалась на ключовий для себе матч. "Готувались буквально щодня. Заняття за стандартними положеннями, але все ж пропустили стандартне положення. Чому? Можливо, відсутня дисципліна. Десь недограємо, не так виконуємо, як тренерський склад просить. Тим паче вони наголошували неодноразово – десь недовиконали. Тренерам треба дещо жорсткіше питати з футболістів", - зазначив він.

Федецький зізнався, що після поразок серед гравців виникали перепалки. Особливо це проявилось у роздягальні після поразки від збірної Північної Ірландії. "Тим не менш, проти Німеччини і Польщі команда дійсно, мені здається, зробила все, щоб досягти результату. Але той фарт, який у нас був у груповому раунді, у відборі, на Євро-2016 уже будь-які прикрі помилки ми пропускали. Проте перш за все має бути відповідальність – кожен із гравців має взяти відповідальність за результат", - додав гравець.

Він спростував і розмови про конфлікти між гравцями. А сутичка між Тарасом Степаненком та Андрієм Ярмоленком, за його словами, уже всіма давно забута. "Повірте, хлопці це самі зрозуміли. Багато моїх друзів, знайомих військових надіслали нам відеоролики, де вони безпосередньо просили хлопців примиритися. Я бачив їхні обличчя. Вони - не кращі друзі, але нормально по-робочому спілкуються. Ніхто ні на кого не ображався", - сказав Артем Федецький.

Також гравець збірної України назвав провокацією фотографії із роздягальні з недопалками і пляшками від алкоголю. "Це не з нашої роздягальні. Я не знаю, як там таке могло статися. Можливо, була якась провокація. Зайвий раз наших вболівальників "підсолодити", - заявив Федецький, зазначивши, що це ніяк не вплинуло на настрій гравців.

Водночас Артем Федецький визнав, що після заяви головного тренера Михайла Фоменка про відставку в команді відбувся діалог з цього приводу. 

Збірна України з футболу зіграла останній матч на Євро-2016

Збірна України з футболу зіграла останній матч на Євро-2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація