Федецький заявив, що має відпочити після Євро-2016 через "психологічний стан"

Федецький заявив, що має відпочити після Євро-2016 через "психологічний стан"

Фото: Getty Images

Футболіст назвав гру з ірландцями "незрозумілим футболом".

Гравцям збірної України по футболу дуже соромно за поразку на чемпіонаті Євро-2016 у Франції.

Про це ТСН заявив гравець збірної Артем Федецький після повернення до України.

"Скільки можна вибачатись? Ми - мужики. Ми самі зробили те, що є зараз. Ми повинні тримати удар, адже, крім нас, ніхто не виправить. Тому, звичайно, та надія, ті слова, які я говорив – зараз дуже соромно, адже зі свого боку намагався робити все на футбольному полі, бо дійсно ж пишалися мною мій синочок, родина. І, звичайно, вболівальники. Соромно за те, що ми перші покинули турнір після матчу з ірландцями. Звичайно, ми були до гри на дві голови сильніші за ірландців. Що сталося на футбольному полі? Мені важко щось коментувати. Не знаю", - зазначив він.

За словами Федецького, у грі з ірландцями українська збірна показала "незрозумілий футбол", що призвело до другого забитого голу.

"Один матч – дійсно соромно, а за ці два – проти Польщі та Німеччини - дійсно видно було, що команда хотіла. Навіть, як кажуть деякі, непотрібний матч проти Польщі, команда хотіла на хорошій ноті закінчити турнір. Тим не менш, знову чогось бракувало", - вважає Артем Федецький.

Наразі гравець збірної хоче відпочити з родиною та батьками через психологічний стан, який у нього вперше в житті.

"Можливо, не було так неприємно програти у фіналі Ліги Європи, як зараз. Адже збірна, думаю, з жодним клубом не зрівняється. Це національна команда і тут інших варіантів немає. Усі можуть зрозуміти, коли має бути на полі самовіддача максимальна, але 100% самовіддачі мало - треба дати більше. Вижимати з себе всі резерви і показувати дійсно бажання, щоб кожен гравець, який виходив на футбольне поле, достойно грав за національну команду", - констатував футболіст.

Нагадаємо, що українська збірна з футболу повернулася додому після нищівної поразки на чемпіонаті Євро-2016. Українцям не вдалося забити жодного м'яча у ворота суперника. У Борисполі гравців збірної зустрічали лише журналісти та поодинокі пасажирі, однак і їм футболісти відмовили у коментарях. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація