Федецький: зробимо все, щоб Україна пишалась нами

Федецький: зробимо все, щоб Україна пишалась нами

Фото - Надія Мельниченко

Артем подякував українським бійцям і заявив, що збірна єдина.

Оборонець збірної України Артем Федецький, під час урочистостей перед від'їздом команди на підготовку до Євро-2016, пообіцяв докласти зусиль, щоб прославити країну.

"Весь відбірковий цикл ваша підтримка відчувалася. Ми були разом і будемо всі разом. Велика подяка нашим воїнам в АТО. У мене багато друзів та знайомих , які пішли добровольцями, які перебувають у прикордонних військах України. Ми ними пишаємося, любимо. Вони - наші герої.

Кожен день, ризикуючи своїм життям, вони роблять все необхідне, аби ми з вами, жили у мирі.

Низький уклін, ми ними пишаємося.

Зараз багато різних показають по телебаченню ситуацій. Хочу сказати одне: зараз у збірній немає ні "Дніпро", ні "Шахтаря", ні "Динамо", ні "Зорі". Зараз є національна збірна України.

Кожен футболіст, тренерський штаб зроблять усе можливе, щоб ви, наші вболівальники, наші сім'ї, наші дітки, наші батьки, пишалися нами.

І ми зробимо все можливе, щоб прославити нашу країну за її межами. Україна - одна, Україна - єдина, Україна - понад усе. І слава Україні!", - сказав Артем.

Підготовчий збір наша команда проведе в Італії. У планах - два контрольні матчі: 29 травня зі збірною Румунії, а 3 червня - з Албанією.

Чемпіонат Європи у Франції триватиме з 10 червня до 10 липня. Збірна України проведе перший матч 12 червня проти Німеччини.

Ще двоє суперників синьо-жовтих у групі С - Польща та Північна Ірландія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація