Федерація баскетболу України закликала гравців та тренерів співати державний гімн

Федерація баскетболу України закликала гравців та тренерів співати державний гімн

Збірна України. / Фото: ФБУ

ФБУ вважає, що таким чином учасники матчів підтримають українських воїнів.

Федерація баскетболу України закликала вітчизняних гравців та тренерів співати державний гімн перед початком офіційних матчів.

"Сьогодні, як ніколи в нашій країні, необхідна загальна підтримка всіх, хто став на захист України в гарячих точках. Багато клубів різними акціями підтримують армію і людей, що постраждали від збройного конфлікту на сході України.

Ми знаємо чимало баскетболістів і тренерів, які приймають участь у благодійних та волонтерських акціях і рухах, і зараз виступаємо з ініціативою на загальну підтримку всіх українців, які борються за незалежність України.

Ми звертаємося до кожного гравця і тренера баскетбольної спільноти України виконувати гімн України перед початком кожного баскетбольного матчу.

Ми закликаємо цим простим, але зрозумілим для кожного громадянина України, актом, виражати подяку, почуття гордості і єднання, почуття патріотизму та солідарності з кожним захисником України, і, звичайно ж, велику скорботу і співчуття щодо кожного загиблого і постраждалого при захисті України", - йдеться на офіційному сайті ФБУ.

Нагадаємо, що у вересні баскетбольна збірна України оформила вихід на Євробаскет-2017.

Повʼязані теми:

Наступна публікація