Фоменко описав "ідеального" тренера для збірної України

Фоменко описав "ідеального" тренера для збірної України

Фото: Reuters

Сам екс-тренер національної команди планує певний час відпочити.

Перед майбутнім наставником головної команди країни стоятимуть складні завдання. Про це заявив тренер збірної України на Євро-2016 Михайло Фоменко в ефірі нічного випуску ТСН.

"Наступний головний тренер повинен повернути уболівальникам впевненість в силах національної збірної. Виграти відбірковий турнір на чемпіонат світу", - сказав він.

Разом із тим Фоменко відмовився називати прізвища людей, які можуть очолити команду. Вибір наставника він назвав "не моїм питанням". Хоча умови для свого наступника він передбачає хороші. "Те, що він вважатиме за потрібне, те і буде робити", - вважає тренер.

Після свого звільнення з посади керманича національної збірної Фоменко планує певний час відпочити. Про подальші плани він говорити не поспішає. "Відновлюватися", - сформулював тренер відповідь на питання про те, чим він збирається займатиметься ближчим часом.

Як уже повідомлялося, Фоменко взяв на себе відповідальність за відсутність результату української команди на Євро-2016. Відповідаючи на питання про можливий тиск на тренерський штаб і команду, Фоменко заперечив таку можливість. За його словами, для збірної були забезпечені максимально добрі умови. 

Фоменко розповів, кого бачить біля керма збірної

Фоменко розповів, кого бачить біля керма збірної

Повʼязані теми:

Наступна публікація