Футболіст Чигринський допоміг тренеру "Дніпра" пройти стажування у "Баварії"

Футболіст Чигринський допоміг тренеру "Дніпра" пройти стажування у "Баварії"

Фото: ФК Дніпро

У Дмитра залишилися хороші стосунки із Пепом Гвардіолою.

Після повернення з "Барселони" у "Шахтар" Дмитро Чигринський отримував одну з найвищих зарплат серед усіх захисників чемпіонату України. Але бути в запасі і отримувати мільйони - не його мрія.

Тож, як вільний агент, він згодом приєднався до "Дніпра". Оформив піврічний контракт із скромною за футбольними мірками зарплатнею у 5 тисяч євро. Головне було - змінити обстановку, йдеться у сюжеті "Профутболу" на каналі 2+2.

Із Мессі та рештою партнерів Чигринський вже не спілкується. Та є людина, з якою досі підтримує зв'язок.

Дмитро Чигринський, захисник "Дніпра"

"Гвардіола…якраз та людина, з якою зв'язок я ніколи не втрачав. Нехай так часто, але неодноразово ми зідзвонювалися, після того, як я залишив "Барселону".

Маючи таких знайомих Чигринський навіть тренерам "Дніпра" допомагає. Наприклад: нещодавно посприяв, аби Володимир Єзерський потрапив на стажування у Баварію.

Володимир Єзерський, тренер "Дніпра"

"Відношення від Гвардіоли було дуже хороше. З ним довелось спілкуватися три дні і практично, дякуючи Дімі, я так зрозумів, що в них такі прямі відносини, можна сказати, дав максимальну інформацію.

Запитував, як там Діма, переживає за нього. Сказав передавати вітання. Діма на нього справив якесь враження, якщо він так про нього відгукується і пам'ятає".

У "Дніпрі" Чигринський починає нагадувати себе кількарічної давнини. З такою грою і від Пепа можна отримати комплімент. Головне - дзвінок не прогледіти. У "Дніпрі" жартують: Чигринському дуже важко додзвонитися, навіть якщо ти Гвардіола.

Володимир Єзерський, тренер "Дніпра"

"Простіше до президента України додзвонитися, ніж до нього. Не знаю, правда -неправда, коли Діма повернувся назад у "Шахтар", через певний період Гвардіола там 2-3 дні не міг до нього додзвонитися, довелося йому через головного тренера, через клуб виходити до нього на зв'язок".

Чигринський: В мене є завдання дуже добре грати за Дніпро

Чигринський: В мене є завдання дуже добре грати за Дніпро

Повʼязані теми:

Наступна публікація