Футболіст "Зеніту" попався п'яним за кермом після перемоги над "Шахтарем"

Футболіст "Зеніту" попався п'яним за кермом після перемоги над "Шахтарем"

Олексій Іонов / Фото: www.rian.ru

У середу вночі у Санкт-Петербурзі був затриманий за водіння в нетверезому стані півзахисник "Зеніту" Олексій Іонов.

Півзахисник пітерського "Зеніту" Олексій Іонов був затриманий вночі у Санкт-Петербурзі за водіння в нетверезому стані на автомобілі Infiniti.

Про це повідомляють правоохоронні органи Санкт-Петербургу.

"Сьогодні о 3.40 вночі (1.40 за київським часом) на Італійській вулиці біля будинку 25 був зупинений автомобіль Infiniti, за кермом якого знаходилася дівчина в стані алкогольного сп'яніння", - розповіла Наталія Ємельянцева, старший інспектор з пропаганди Державтоінспекції по Центральному району Санкт-Петербурга.

Дівчину запросили в поліцейський автомобіль для складання адміністративного протоколу. У момент складання протоколу з Infiniti вийшов Іонов, сів за кермо і поїхав по Манежній площі. Співробітникам поліції вдалося заблокувати Infiniti.

Іонов за свідченнями співробітників поліції і свідків, також був у стані алкогольного сп'яніння. "Від медичного огляду він відмовився... Крім того, у момент затримання він в неприємної формі висловлювався відносно співробітників поліції", - додала Ємельянцева.

Іонов був доставлений в 78-й відділ поліції Центрального району. Було складено два протоколи про адміністративні правопорушення: за водіння в нетверезому вигляді і за передачу управління транспортного засобу особі, яка перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Крім того, збираються матеріали, які можуть послужити підставою для порушення кримінальної справи відносно Іонова за статтею 319 КК РФ (образа представника влади), максимальне покарання за якою - до одного року виправних робіт.

"Поки рано говорити про порушення кримінальної справи відносно Іонова", - підсумувала Ємельянцева.

В"Зеніті" засудили дії свого футболіста.

"Це не перший випадок порушення спортивного режиму з боку Іонова, на жаль, така поведінка гравця дискредитує самого гравця, клуб і футбол в цілому, - повідомили у прес-службі "Зеніту". - Клуб засуджує його дії, які є неадекватними. У будь-якому випадку незалежно від того, яке рішення буде прийнято правоохоронними органами, керівництвом клубу прийнято рішення про переведення гравця на цілодобове проживання на базі, на карантин до кінця сезону. Якщо буде повторне порушення з боку Іонова, клуб залишає за собою право одностороннього розриву контракту з футболістом".

Нагадаємо, що у вівторок "Зеніт" з рахунком 1:0 обіграв "Шахтар" у четвертому турі Ліги чемпіонів. Іонов не був заявлений на цей матч.

Читайте також:

Кержаков: "Шахтар" міг виграти тільки за неймовірних обставин

Фанати "Зеніту" влаштували яскраве шоу у матчі з "Шахтарем"

Воротар "Зеніту": якби не Рибка, ми б розгромили "Шахтар"

"Зеніт" - "Шахтар" - 1:0. Всьо пропало!

Луческу звинуватив бразильців "Шахтаря" у поразці від "Зеніту"

Спаллетті: Луческу - хитрий лис, а я хороший дресирувальник левів

Срна розповів, чого "Шахтарю" не вистачає для перемог у Лізі чемпіонів

Повʼязані теми:

Наступна публікація