Футболістів збірної України в аеропорту зустрічали лише журналісти та поодинокі пасажири

Футболістів збірної України в аеропорту зустрічали лише журналісти та поодинокі пасажири

Фото: УНІАН

Україна "вилетіла" з Євро-2016, не забивши жодного голу.

Збірна України з футболу закінчила свій виступ на Євро-2016 поразкою від поляків. Напередодні ввечері жовто-сині програли з рахунком 0:1 і таким чином стали єдиною командою на турнірі, яка не забила жодного голу і не здобула жодного очка. Одразу після матчу збірна України повернулася додому.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

Футболісти прилетіли в майже порожній термінал "Д" аеропорту "Бориспіль" о четвертій годині ранку. На них чекали лише журналісти та поодинокі пасажири. І жодного відданого шанувальника. Від представників ЗМІ гравців збірної намагаються врятувати поліцейські, просять звільнити прохід. Більшість гравців спілкування з кореспондентами уникає – виправдовуються, мовляв, утомилися.

Запевняють, що хто буде новим тренером збірної України, ще не знають. Проте називають можливим новим тренером Андрія Шевченка.

"Ну, напевно. Я не знаю. Чуток ніяких не було. Сказали лише, що Андрій Шевченко, можливо. А так – не знаю", – казав футболіст збірної України Олександр Зінченко.

Майже непомітним від журналістів із зали прильоту виходить тренер Михайло Фоменко. Напередодні гри з Польщею він заявив гравцям, що ця гра остання для нього в ролі тренера. Це він підтвердив і журналістам в аеропорту. Хто буде його наступником, не прогнозує. Каже, що це рішення має прийняти Федерація футболу України.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов запевняє, що ця поразка збірної на Євро-2016 – це уроки на майбутнє.

"Для того, щоб ми, напевне, перш за все тренери, гравці їх вивчили. І я сподіваюся, що в майбутньому в нас будуть тільки перемоги", – сказав Жданов.

Та розповідає про реакцію президента України Петра Порошенка на останній матч.

"Не було коментарів. Як і у мене. Потисли один одному руки і все, на цьому закінчилось", – розповів міністр.

Валерія Ковалінська, Дмитро Фурдак

Збірна України з футболу зіграла останній матч на Євро-2016

Збірна України з футболу зіграла останній матч на Євро-2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація