Футболку Коноплянки викупили на аукціоні за 70 тисяч гривень

Футболку Коноплянки викупили на аукціоні за 70 тисяч гривень

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Новий лот проекту "Здійсни мрію" - від Євгена Хачеріді.

Цієї неділі у прямому ефірі програми "Профутбол" Олександра Лобода підбила підсумки розіграшу першого лоту благодійного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію".

Унікальний лот - футболка українського футболіста, півзахисника збірної України та іспанської "Севільї" Євгена Коноплянки - було продано за 70 тисяч гривень Михайлу Булигіну.

Новий лот аукціону - це іменна футболка гравця "Динамо" Євгена Хачеріді з його автографом.

Фото: Канал 2+2

"Коли перед ефіром я побачила суму 20 100 гривень за лот Коноплянки, дуже зраділа, це був справді хороший результат. Та коли переможець аукціону зателефонував нам і сказав, що хоче заплатити за лот 70 000, я була шокована в найкращому сенсі цього слова, адже такий рішучий крок ще більше наближає нас до нашої мети. Сподіваюся, що наступний лот одного з найбільш емоційних футбольних гравців "Динамо", якого вже звично називають "борцем за справедливість", матиме такі ж чудові результати, і Юрко зовсім скоро вирушить назустріч своїй мрії", - ділиться ведуча.

Торги відбуватимуться на сайті aukro.ua та на сторінці "Профутбол" у мережі Facebook.

Саша разом з українськими футболістами допомагає 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикалу з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом.

Юрко мріє зустрітися з українськими футболістами та побувати у Києві на тренуванні улюбленого київського "Динамо". Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Кріштіану Роналду.

Фото: Канал 2+2

Щоб урятувати життя Юрка, потрібні детальне обстеження та складна операція трансплантації кісткового мозку. Саме тому всі зібрані кошти від продажу лотів футболістів буде направлено не лише на здійснення заповітної мрії, а й на лікування маленького футбольного шанувальника.

Кожен наступний лот Олександра презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми "Профутбол". Торги триватимуть тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лоту становить 1000 гривень, а крок торгів - 25 гривень.

Проект "Здійсни мрію" створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого ведуча ТСН Лідія Таран. Він покликаний реалізовувати мрії тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Повʼязані теми:

Наступна публікація