Футбольний матч на Черкащині закінчився гучним скандалом (відео)

Футбольний матч на Черкащині закінчився гучним скандалом (відео)

Після матчу вболівальники ледве не побили арбітра / Фото: youtube

Вболівальники МФК "Христинівка" влаштували погоню за арбітром, який засудив їх команду.

Матч чемпіонату Черкаської області між командами МФК "Христинівка" та ФК "Зоря" Білозір'я, в якому розігрувалися бронзові медалі чемпіонату, закінчився гучним скандалом, пише Олександр Неситов з сайту Христинівка.соm.

Перемогу у матчі здобути гості з рахунком 3:2, забивши вирішальний гол з порушенням правил на 10-й компенсованій хвилині до матчу (футболістів "Зорі" влаштовувала лише перемога).

Справа в тому, що гравець, який забивав м'яч, підіграв собі рукою, а суддівська бригада не помітила цього порушення (подейкують, що за потрібний для "Зорі" рахунок суддя отримав 35000 гривень).

Христинівські вболівальники, яких на трибунах було не менше тисячі, були переконані в несправедливому суддівстві, тож вирішили розібратися з суддею по-чоловічому. Той був змушений рятуватися втечею.

Врешті-решт, незважаючи на свій гнів, вболівальники зуміли залишити емоції при собі, обмежившись словесною лайкою на адресу судді.

"Те, що сталося в останньому турі? Звичайно, сталося "ЧП". Я це передбачав і від цього застерігав, - розповів тренер МФК "Христинівка" Віктор Мітасов. - Чому така подія трапилась? Кілька тижнів назад в Катеринополі проходила гра "Чорнобая" з "Катеринополем", ми приїхали подивитися на цю гру, там також були і уманчани. Основним інспектором був Шланчак з Городища – це батько того Шланчака, який знищив нам гру з Уманню в Христинівці, в якій у нас відібрали очко, а собі записали два. На останніх хвилинах було порушення і цього Шланчака дискваліфікували. Але вся ця група Шланчаків працює на Умань. Ми опротестували. Це було в середу, а в четвер було призначення суддів, а ми знали, що вони зібралися, щоб домовитися, що з цього складу хтось буде судити гру Христинівки в Умані. І комітет по призначенню суддів призначив центральним суддею Ліхатворцева. Ми замінили, але на кого? – Цибулька з Канева. Замінили ще раз – на Баранова з того ж Канева. Він нам зіпсував гру, але нам пощастило і ми виграли. На цю гру нам знову призначили того ж Цибулька, якого вдалося уникнути в попередній грі.

Якщо в когось позиція, що суддя правий, то ми грали із другою командою в області, а я вважаю, що Білозір'я – це перша команда в області, в якій заступник голови федерації футболу України є президентом цього клубу, в якій багато гравців грали у вищій лізі, команда, яка тренується тричі на тиждень і грають разом вже три роки… І ми, які два місяці назад створили команду, тренуємося не частіше разу на тиждень та проглядаємо ігри, в тому числі і свої, по телевізору, аналізуючи… То якими б ми не були ідеальними, які б в команді не були тренери та футболісти – ми не зможемо за такий короткий період протистояти такій команді. А коли ще й суддя витворяє, що завгодно – то це майже нереально", - повідав Мітасов.

Читайте також:

Буряк нарахував 35 кандидатів у збірну України

Аргентинському футболісту зламали ногу під час матчу (відео)

Воронін став першим легіонером-джентельменом у Росії

Скандальну форму польської "кадри" виготовили з пластикових пляшок

Селюк: наші футболісти хочуть і гроші отримувати, і горілочку з дівчатами попивати

Повʼязані теми:

Наступна публікація