Гендиректор "Шахтаря" поставив ультиматум ФФУ після скасування картки Ярмоленка

Гендиректор "Шахтаря" поставив ультиматум ФФУ після скасування картки Ярмоленка

Палкін заявив, що КДК пішов на посадовий злочин / Фото: shakhtar.com

Сергій Палкін також закликав прибрати керівництво КДК ФФУ.

Донецький "Шахтар" висловив свою позицію щодо скасування жовтої картки Андрія Ярмоленка перед дербі з "Динамо".

Через перебір карток Андрій мав пропускати гру у Львові, але 23 квітня КДК ФФУ скасував "гірчичник", виданий футболісту Віктором Швецовим в матчі з "Волинню".

"Щодо факту скасування попередження, то я вважаю, що після цього рішення футбольна Україна увійшла в епоху правового свавілля", - цитує гендиректора "Шахтаря" Сергія Палкіна football.ua.

Він вважає, що КДК ФФУ пішов на посадовий злочин.

"Якщо КДК ФФУ витримало всю процедуру з даного питання, вони повинні були зробити запит до комітету арбітрів, який, я впевнений, не міг надати жодного документа, який би дав йому привід скасувати попередження Ярмоленка. Колліна - професіонал своєї справи і він ніколи не пішов би на цей скандал.

Волинь - Динамо - 1:3. Як врятуватися у Луцьку і несправедлива картка Ярмоленку

Волинь - Динамо - 1:3. Як врятуватися у Луцьку і несправедлива картка Ярмоленку

Я вважаю, що після цього рішення КДК ФФУ повинен піти у відставку, або ж ФФУ повинна сама докласти максимум зусиль, щоб прибрати керівництво КДК з позначкою "непрофесіоналізм", - наголосив представник чинного чемпіона.

Крім того, Палкін поставив ультиматум: якщо це не відбудеться, то "Шахтар" залишає за собою право найближчим часом подати апеляцію на скасування минулих карток або майбутніх.

"І кожну справу за скасування картки ми будемо обговорювати публічно - нехай всі бачать ті подвійні стандарти, які будуть застосовуватися КДК ФФУ. І, я впевнений, що до нас приєднаються багато клубів Вищої ліги ЧУ", - додав Палкін.

А ми пригадаємо нещодавній скандал, коли "гірник" Тарас Степаненко отримав три матчі дискваліфікації за мати на адресу арбітра, але йому обрали ігри, які він пропускатиме (дивіться на відео).

Дискваліфікація Степаненка: як крутити футбольними правилами

Дискваліфікація Степаненка: як крутити футбольними правилами

Повʼязані теми:

Наступна публікація