Гендиректор "Шахтаря" розповів, що зимою трансферів не буде

Гендиректор "Шахтаря" розповів, що зимою трансферів не буде

Сергій Палкін розповів, що "Шахтар" не купуватиме гравців взимку. / Фото: Football.ua

Сергій Палкін вважає, шо "гірники" не мають проблемних позицій.

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про справи команди та прокоментував плани клубу на зимову трансферну кампанію.

"На жаль, на груповому етапі Ліги чемпіонів ми не показали той рівень, який хотіли б бачити, вигравши лише одну гру, що не є для "Шахтаря" еталоном. Але вийшло так, як вийшло. Розберемо свої помилки, і вже у Лізі Європи будемо виходити з іншим настроєм та інших розумінням деяких речей.

З точки зору атаки ми створюємо багато моментів. Навіть в останньому матчі з ПСЖ було два-три моменти, які повинні були реалізовувати, але щось не вийшло. В атаці у нас проблем немає. Але якщо в чемпіонаті України ми займаємося тільки атакуючими діями, то в Лізі чемпіонів зовсім інший футбол. Потрібно вміти захищатися. З одного боку, цим треба займатися, а з іншого – робити все можливе, щоб національний чемпіонат став сильнішим. Якщо так буде продовжуватися, то далі нашим клубам в єврокубках робити буде нічого. Якби не ця ситуація і якби ми грали на "Донбас Арені", з цієї групи все одно складно було вийти, хоча у футболі буває різне. Сподівалися і вірили, що вдасться зачепитися, але не вийшло.

Підсилюватися ми не будемо, тому що на всіх позиціях у нас досить хороша конкуренція. Якщо підсилення і буде, то лише за рахунок гравців академії і наших орендованих футболістів. Сьогодні економічна ситуація в країні і те, що відбувається з Донбасом не дозволяє купувати футболістів. Цим складом ми будемо і надалі грати. Більше того, хочу сказати, що цей склад один з найсильніших в історії "Шахтаря". Впевнений, цей "Шахтар" має домогтися досить серйозних результатів. У нас зараз немає проблемних позицій", - розповів Палкін.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 грудня, "Шахтар" дізнається свого суперника у плей-оф Ліги Європи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація