Герой АТО побажав українським футболістам не розслаблятися після перемоги над збірною Німеччини

Руслана передала збірникам прапор бійців.

У Києві на Михайлівській площі сотні вболівальників провели Національну збірну України з футболу для участі у Чемпіонаті Європи, що відбудеться у Франції.

В офіційній церемонії разом з футболістами Національної збірної України брали участь президент України Петро Порошенко, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, почесний президент ФФУ і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс та керівники уряду України, передає УНІАН.

Церемонія розпочалася із виконання гімну України співачкою Русланою. Вона передала футболістам прапор від бійців АТО. Також Порошенко передав прапор України, який своєю чергою передали футболістам діти - учасники турніру "Кубок надій". 

Також на церемонії виступив герой АТО Євген Межевікін. Він сказав, що перемоги збірної та українських клубів надають сил та піднімають бойовий дух на фронті. 

"Хочеться сказати, навіть після перемоги над збірною Німеччини, не розслаблятися з іншими командами, які будуть у групі. Ми чекаємо від вас хороших результатів, ми чекаємо від вас достойної гри, і з гордістю хочемо сказати, що усі, хто перебуває на війні, усі, хто знаходиться на мирній території України - ми усі за вас вболіваємо, ми усі за вас переживаємо, і будемо тримати кулаки за вас. Слава Україні", - сказав Межевікін.

 

Як відомо, першу гру збірна України проведе 12 червня у місті Лілль проти збірної Німеччини, другий матч відбудеться 16 червня у Ліоні проти Північної Ірландії та третій, 21 червня, у Марселі проти Польщі. 

Нагадаємо, під час церемонії Петро Порошенко висловив упевненість, що незабаром на стадіоні в Донецьку лунатиме гімн України, як це було під час Євро-2012.

Повʼязані теми:

Наступна публікація