Головний трофей Євро-2016 поїхав у Трофі-тур

Головний трофей Євро-2016 поїхав у Трофі-тур

Фото: Reuters

1 квітня розпочалася французька подорож Кубка Анрі Делоне.

Два місяці вболівальники зможуть побачити живцем трофей Анрі Делоне - головну нагороду чемпіонату Європи з футболу.

Із 1 квітня до 9 червня Кубок буде колесити Францією на потязі в рамках Трофі-туру Євро-2016.

Кубок Анрі Делоне в Сен-Дені / Фото: Reuters

Поїзд зупинятиметься на три дні в кожному місті, де відбудуться матчі майбутнього турніру.

На два дні - в інших містах Франції.

У кожному місті захід буде починатися з прибуттям поїзда на станцію, де його зустрінуть місцеві діячі, представники УЄФА та регіональні спортивні посли. Трофей проїде вулицями міста, а потім його помістять в вагон поїзда, де він протягом одного-двох днів буде красуватися для уболівальників.

Поїзд складатиметься з чотирьох тематичних вагонів. Перший дасть людям можливість ознайомитися з кубком і сфотографуватися на його фоні.

Кубок Анрі Делоне в Сен-Дені / Фото: Reuters

Другий буде свого роду музеєм, де вболівальники зможуть подивитися фотографії, відеоматеріали та футболки відомих гравців, щоб краще вивчити багату історію чемпіонатів Європи.

Третій вагон - це уявна студія діджея Девід Гетта, який готує офіційну пісню Євро. Тут же можна буде отримати доступ до додатка, який дозволить долучитися до запису майбутнього хіта.

Кубок Анрі Делоне в Сен-Дені

Четвертий вагон запропонує познайомитися з талісманами всіх чемпіонатів Європи, включаючи Супер-Віктора - офіційного талісмана турніру у Франції.

Нагадаємо, Євро-2016 відбудеться з 10 червня до 10 липня. Збірна України розпочне боротьбу на турнірі 12 червня матчем проти Німеччини.

Програма подорожі

Повʼязані теми:

Наступна публікація