"Гонка Нації" підкорила Буковель забігами "сили", "волі" та "духу"

Наступна гонка відбудеться у Києві.

17 вересня в найвідомішому українському гірськолижному курорті Буковель пройшли змагання з забігів з перешкодами "Гонка Нації", в яких взяло участь більше 500 любителів екстремального відпочинку.

Змагання проходили в трьох дистанціях: "Забіг Сили" – 5 км+, "Забіг Волі" – 13 км+, та "Забіг Духу" – 21 км+. Як організатори, так і учасники змагань особливо чекали на найвиснажливішу гонку року – "Забіг Духу", яка в цьому році досягла рекордних 29 кілометрів. Першим подолав гірський маршрут й пройшов всі перешкоди Олександр Хадико, який вже неодноразово ставав призером "Гонки Нації". Результат тріумфатора – 03:07:47.

Серед жінок першою фінішу "Забігу Духу" дісталася Інна Коваленко (4 години 12 хвилин та 45 секунд), яка також вже перемагала на попередніх змаганнях "Гонки Нації".

"Ми дуже раді, що учасники забігів підтримують нас і нашу мету. Адже своїм завзяттям і бажанням показати силу волі вони доводять, що "Гонка Нації "- це вже не просто змагання, а спосіб життя. Незалежно від того, чи брали участь ви раніше в наших забігах, фініш кожного учасника стає тріумфом. "Гонка Нації" намагається показати, що кожному під силу пройти трасу з перешкодами і стати переможцем. Ми кидаємо виклик усім українцям, які вважають, що здоровий спосіб життя і спорт занадто важкі для них. Приходьте на наступні наші забіги, і ви зрозумієте, що даремно не брали участь раніше. Ми неодмінно будемо ще проводити "Гонку Нації" спільно з нашим партнером ГК "Буковель" тут на схилах гір. А в цьому році нас ще чекають масштабні забіги в Києві, куди рішуче всіх запрошуємо! " - прокоментував організатор "Гонки Нації" Юрій Подлєсний.

Зазначимо, що наступна "Гонка Нації" відбудеться 29-30 жовтня в Києві на території ВДНГ. Зареєструватися та отримати детальну інформацію ви можете на офіційному сайті проекту - http://racenation.ua.

"Гонка нації": пишайся собою!

Повʼязані теми:

Наступна публікація