"Гонка Нації" завершила сезон рекордом у Києві

29-30 жовтня на території ВДНГ відбулися останні змагання 2016 року.

Минулого вікенду у "Гонці Нації" - забігах з перешкодами - взяли участь понад 1000 любителів екстремального відпочинку. 

Забіги відбулися в традиційних дистанціях: "Забіг Сили" - 5 км та "Забіг Волі" - 13 км. Оскільки траса для забігів через відкриту місцевість була достатньо легкою, організатори вирішили здивувати учасників найбільшою кількістю перешкод за весь час. Учасникам "Забігу Сили" довелось долати 24 перешкоди, а "Забігу Волі" - рекордні 30 перепон.

Першим здолав 13 кілометрів та пройшов всі перешкоди серед чоловіків Дмитро Козачок з результатом 01:07:47, а серед жінок Тетяна Пехтєрєва - 1:39:27.

Швидше всіх пробіг "Забіг Сили" (5 км+, 24 перешкоди) Юрій Черкалюк - за 01:01:41 секунду. А серед жінок першою дісталася фінішу Катерина Сербенюк (1:07:45).

"Спочатку хотілося б подякувати всім учасникам, які від гонки до гонки чекають нових викликів та беруть участь в забігах. Нам дуже приємно, що на фініші всі з радістю в очах дякують за емоції, які отримали від "Гонки Нації". Дистанцію дійсно важко пройти, але наші учасники показують неймовірну силу, щоб підкорити трасу. Деякі навіть брали участь спочатку в "Забігу Волі" на 13 км, а потім одразу пробігали ще "Забіг Сили" - а це ще 5 кілометрів. Велика вдячність їм за бажання, сили та натхнення проводити нові "Гонки Нації". Ми вже почали планувати сезон-2017 та обов'язково проведемо гонки в Буковелі, Одесі та звичайно ж в Києві. На кожному етапі ми збираємо не менше тисячі учасників. Сподіваємося, що в новому сезоні армія прихильників "Гонки Нації" буде збільшуватися, а ми будемо готувати для них нові випробування!" – прокоментував організатор "Гонки Нації" Юрій Подлєсний.

Крім стандартних забігів Сили та Волі, організатори також провели Нічний забіг з перешкодами. Близько 200 учасників в костюмах на Геловін пробігли 3 км та подолали 10 перешкод в суцільній темряві, маючи лише ліхтарик на голові.

Наступна публікація