"Гонка Нації" завершить сезон вражаючими забігами

"Гонка Нації" завершить сезон вражаючими забігами

29-30 жовтня в Києві на території ВДНГ відбудеться завершення сезону змагань з перешкодами - "Гонки Нації".

Найвидовищна гонка року обіцяє учасникам безліч нових перешкод, нічний костюмований забіг на Геловін, нові враження на рукоходах, незабутні силові навантаження та водні перепони.

"Гонка Нації" запрошує всіх відчайдухів, які наважилися взяти участь у забігах з перешкодами, до Національного експоцентру України (ВДНГ). Фінальні змагання розпочнуться з нічного старту, який стане не лише "темним" випробуванням, а ще й розвагою. "Гонка Нації" проведе перший костюмований нічний забіг, який буде присвячений святкуванню Геловіну. Забіг відбудеться 29 жовтня о 20:00.

А вже наступного дня, 30 жовтня, відбудуться традиційні "ЗАБІГУ СИЛИ" та "ЗАБІГУ ВОЛІ". Учасникам доведеться долати безліч різноманітних перешкод. Організатори приготували багато сюрпризів, які здивують навіть досвідчених учасників. Сухим із води вийти не вдасться нікому, адже обіцяють перешкоди із наявністю води.

"Ми доклали багато зусиль, щоб фінальна гонка року стала однією з найскладніших, які ми робили. На наших учасників чекають зовсім нові враження від забігів: складніші перешкоди, нові рукоходи та спеціальні водні перепони, які змусять прокинутися будь-кого.

Це останні змагання в цьому році, для яких ми підготували рекордну кількість перешкод. Запрошуємо всіх приєднатися до нашого спортивного свята. Адже учасники також потребують підтримки глядачів на складних етапах змагань!" – поділився очікуваннями організатор "Гонки Нації" Юрій Подлєсний.

В рамках "ЗАБІГУ СИЛИ" учасники підкорюватимуть відстань 5 км та понад 15 перешкод. Довжина траси "ЗАБІГУ ВОЛІ" - 13 км, а на шляху до фінішу понад 20 перешкод.

Змагання відбуваються у трьох категоріях:

Забіг "ELITE" - беруть участь найбільш підготовленні учасники, професійні та напівпрофесійні спортсмени.

Забіг "STANDART" - для учасників з середнім та початковим рівнем підготовки.

Забіг "TEAM" - командний забіг.

Нагадаємо, що попередні змагання "Гонки Нації" відбулися 17 вересня на гірськолижному курорті "Буковель", в яких взяли участь понад 500 любителів екстремального відпочинку. А в серпні організатори завітали до узбережжя Чорного моря в Одеській області (Тилігул), де зібрали близько 1100 спортсменів з усієї України.

Наступна публікація