Гравці "Динамо" хочуть реабілітуватися після невдачі з "Чорноморцем" – Ребров

Гравці "Динамо" хочуть реабілітуватися після невдачі  з "Чорноморцем" – Ребров

Ребров вважає, що Рудько заслужив місце у воротах. / Фото: ФК Динамо Київ

Головний тренер чемпіонів України поспілкувався з пресою перед матчем з "Бенфікою". 

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров поділився своїми міркуваннями напередодні матчу 3 туру Ліги чемпіонів проти "Бенфіки".

"Складно загадувати наперед в такому турнірі як Ліга чемпіонів, скільки очок нас влаштує. Це турнір найкращих команд Європи, а "Бенфіка" - найкраща команда Португалії. Незважаючи на те, що команда змінила багато гравців, її структура і філософія не змінилися з приходом нового тренера. Зараз потрібно підготуватися, вивчити суперника і виходити на поле грати, а скільки очок наберемо в найближчих іграх, буде залежати тільки від нас.

Денис Гармаш точно не зіграє з "Бенфікою". Він завтра летить до Барселони на обстеження до лікаря, який проводив йому операцію. Зараз складно говорити про терміни відновлення, але зараз він почувається набагато краще. Інші наші гравці тренуються. Сьогодні після тренування вирішимо, хто потрапить до основного складу, а хто в заявку.

Ми граємо для вболівальників. Коли футболіст виходить на поле і бачить повний стадіон, я впевнений, його мотивація буде набагато вищою. Можна побажати, щоб уболівальники дійсно підтримували свою команду в будь-яку хвилину, не тільки тоді, коли їм подобається гра, спробувати в деяких моментах навпаки підтримати хлопців. Навіть якщо щось не подобається, прийти і допомогти своїй команді. Хочу побажати, щоб ми були всі разом – футболісти, тренери і вболівальники.

Рудько? Воротарська позиція - це передусім упевненість. У нас є чотири воротарі і той, хто краще виглядає в тренувальному процесі – той і грає. Останніми іграми Рудько показав, що заслужив місце на полі. А Олександр Шовковський - це людина, на яку можемо покладатися. Якщо потрібно буде, він вийде і впевнено зіграє", - зазначив Ребров.

Нагадаємо, що гравці "Динамо" раніше записали відео, в якому закликали фанатів про підтримку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація