Хавбек "Динамо" не допоможе збірній Україні в двох найближчих спарингах

Хавбек "Динамо" не допоможе збірній Україні в двох найближчих спарингах

Рибалка не зіграє проти кіпріотів та валійців. / Фото: bigmir.net

Сергій Рибалка поновлюватиметься ще 2-3 тижні.  

Національна збірна України зазнали ще однієї втрати перед товариськими матчами проти Кіпру та Уельсу, які в 24 та 28 березня відбудуться відповідно в Одесі та Києві.

Після повідомлень про травми Євгена Коноплянки та Ярослава Ракицького також стало відомо, що обидва поєдинки пропустить хавбек "Динамо" Сергій Рибалка. Про це розповів клубний лікар киян Леонід Миронов.

"Сергій Рибалка проходить курс консервативного лікування і паралельно інтенсивно тренується. З його проблемою ми розібралися самі і поки вирішили не везти його в Німеччину.

Ми додатково продіагностували нашого футболіста і з'ясували проблему – у Сергія неприємності з паховими кільцями. Проблема не гострого характеру, а хронічна, яка тривалий час розвивалася і зараз проявилася в результаті навантажень і перенесеної гострої м'язової травми.

Він пропустить обидва матчі збірної України – протягом усього цього періоду гравець буде інтенсивно лікуватися. Для одужання йому знадобиться щонайменше два-три тижні. Спробуємо підвести його до матчу з "Шахтарем".

Нагадаємо, обидва спаринги "синьо-жовтих" також ризикує пропустити Євген Хачеріді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація