Хавбек збірної України розповів, що влітку має повернутися до "Манчестер Сіті"

Хавбек збірної України розповів, що влітку має повернутися до "Манчестер Сіті"

Зінченко планує грати в ПСВ лише рік. / Фото: readfootball.com

Олександр Зінченко спілкувався про це з Хосепом Гвардіолою. 

Український півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко, який наразі виступає на правах оренди за нідерландський ПСВ, розповів що наступного літа має повернутися до складу "блакитно-білих".

"У мене була мета залишитися в "Ман Сіті". Я дізнався, що мене віддають в оренду до ПСВ тільки після китайського турне. Тоді Гвардіола викликав до себе. Ми й до цього теж говорили, але все це було по грі. Він запитав, чого я хочу. Я відповів, що хочу залишитися в команді.

Пеп сказав, що для мене буде краще піти в таку команду, як ПСВ, адже це колектив, який грає в Лізі чемпіонів. Він сказав: "Ти можеш залишитися тут, але я думаю, ти більше п'яти-семи ігор за сезон не зіграєш, адже в команді велика конкуренція". Звичайно, я не зрадів, адже цілі були найвищі. Але вважаю, що перехід в ПСВ — це крок вперед, адже ця команда з історією. Топ-команда, я вважаю. Але Сіті — це Сіті. 17 полів на базі. Про що можна говорити?

Ми з Гвардіолою домовилися, що через сезон я повернуся в команду. Природно, зараз все залежить від мене", — розповів Олександр.

Нагадаємо, що Зінченко у складі збірної України у суботу, 12 листопада, переміг Фінляндію в Одесі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація