Хук: більшість суперників Кличків здалися ще до бою

Хук: більшість суперників Кличків здалися ще до бою

Марко Хук / Фото: gorodokboxing.com

Німецький боксер Марко Хук переконаний, що для суперників Віталія і Володимира Кличків найголовніше - "нарубати капусти".

Німецький боксер боснійського походження Марко Хук, який є чемпіоном WBO у першій важкій вазі, переконаний, що суперники братів Кличків здавалися ще до бою.

- Ваша заповітна мрія - перейти в надважку вагу. У цій категорії брати Клички побили останнім часом всіх вихідців з першої важкої ваги: Девіда Хея, Томаша Адамека і незабаром, можливо, і Жана-Марка Мормека. У чому помилка Ваших колег по категорії?
- Вони бояться і взагалі не йдуть на ризик. Більшість суперників Кличків здалися, ймовірно, ще до бою. Для них важливо лише нарубати капусти.

- Ви справді впевнені в тому, що відвага компенсує різницю в габаритах між Вами і Кличками?
- Я регулярно спарингую з важковаговиками. Наш Роберт Хеленіус теж два метри ростом і важить 110 кілограм. Я навіть думаю, що я достатньо великий (1,87 м). Зазвичай я важу 92-93 кілограма, звичайно, я можу наростити масу. Хей або Холіфілд пробилися у надважку вагу, хоча вони важили менше 100 кілограм. І я ніколи не боявся великих юнаків (сміється).

- Ви не боїтеся Кличків?
- Я про це не думаю. Не знаю, як довго вони ще будуть боксувати. Якщо я перейду в надважку вагу, то не відразу отримаю титульний бій. Тобто, може бути, Кличків вже не буде. Вони багато чого досягли, але занадто часто вони билися з мішками. Не хочу робити гучних заяв, але я б з Кличками охоче воював.

- А за гонорар купили б собі Феррарі?
- Сподіваюся, його вистачить і на 2.

Читайте також:

Сіллах зазіхнув на боксерський трон братів Кличків

Хук пообіцяв розбити серце Кличка

Володимир Кличко зізнався, які жінки привертають його увагу

Мормек пообіцяв шокувати світ перемогою над Кличком

Повʼязані теми:

Наступна публікація