Італія оголосила попередній склад на Євро-2012

Італія оголосила попередній склад на Євро-2012

Ді Натале не виступав за збірну з ЧС-2010 / Фото: uefa.com

Чезаре Пранделлі викликав 32-х гравців, серед яких п'ятеро дебютантів.

Керманич збірної Італії Чезаре Пранделлі назвав імена гравців, які ввійшли у розширену заявку на майбутнє Євро-2012. У списку значиться 32 футболіста.

У списку Пранделлі знайшлося місце 34-річному нападнику "Удінезе" Антоніо Ді Натале, який не викликався у стан Скуадри Адзурри з чемпіонату світу-2010. Також у складі - п'ять дебютантів.

У ланку нападників також потрапив молодий Фабіо Боріні, який дебютував у команді лише в лютневій зустрічі з США. Ще одним несподіваним форвардом став 21-річний дебютант Маттіа Дестро.

До списку новачків також увійшли Емануеле Джаккеріні, який завоював скудетто разом із "Ювентусом", Лука Чигаріні й Езекіль Скелотто з "Аталанти", а також 19-річний Марко Верратті з "Пескари", який грає в Серії В.

Нагадаємо, що Італія розпочне виступи в групі С 10 червня матчем проти чинного чемпіона Європи та світу Іспанії. Потім за чотири дні зіграє з Хорватією, а 18 червня протистоятиме Ірландії.

Попередній склад збірної Італії:

Воротарі: Джанлуїджі Буффон ("Ювентус"), Морган Де Санктіс ("Наполі"), Сальваторе Сірігу (ПСЖ, Франція), Еміліано Вівіано ("Палермо").

Захисники: Ігнаціо Абате ("Мілан"), Давіде Асторі ("Кальярі"), Федеріко Бальцаретті ("Палермо"), Андреа Бардзальї, Леонардо Бонуччі, Джорджіо К'єлліні (усі - "Ювентус"), Сальваторе Боккетті ("Рубін", Росія), Доменіко Крішіто ("Зеніт", Росія), Крістіан Маджо ("Наполі"), Анжело Огбонна ("Торіно"), Андреа Ранокк'я ("Інтернаціонале").

Півзахисники: Лука Чигаріні, Езекіль Скелотто (обидва - "Аталанта"), Даніеле Де Россі ("Рома"), Алессандро Діаманті ("Болонья"), Еммануеле Джаккеріні, Клаудіо Маркізіо, Андреа Пірло (усі - "Ювентус"), Ріккардо Монтоліво ("Фіорентина"), Тьяго Мотта (ПСЖ), Антоніо Ночеріно ("Мілан"), Марко Верратті ("Пескара").

Нападники: Маріо Балотеллі ("Манчестер Сіті", Англія), Фабіо Боріні ("Рома"), Антоніо Кассано ("Мілан"), Маттіа Дестро ("Сієна"), Антоніо Ді Натале ("Удінезе"), Себастьян Джовінко ("Парма").

Повʼязані теми:

Наступна публікація