"Карпати" у середньовічному стилі представили нову футбольну форму

Презентацію було побудовано у середньовічному стилі, із залученням лицарів, міського сурмача та середньовічних музикантів.

У сезоні 2014/14 футболісти львівських "Карпат" гратимуть в новій формі. У середу відбулася презентація нової домашньої та виїзної форми "зелено-білих".

Дійство відбулося у середньовічному стилі. Стародавній мур, сурмач, лицарі в кольчугах та обладунках з мечами і щитами, а ще середньовічний ансамбль – усе це на кілька хвилин повернуло Львів у давні часи.

Лише гравці "Карпат" перед фотографами та телекамерами стояли як намальовані, байдуже, що на презентацію вони примчали одразу ж по закінченні тренування ще й під дощем.

Лицарі відчинили старовинні двері. Ігор Худоб'як та Олег Голодюк вийшли у смугастій зелено-білій формі, причому зелені смуги були пронизані тонкими білими смужками – це одна із задумок дизайнерів, які працювали над створенням нової форми.

Амбросій Чачуа, Ґреґор Балажіц та Павло Ксьонз вийшли у повністю зеленій формі, однак при детальнішому огляді помітно, що футболки просто таки насичені різноманітними дизайнерськими "примочками". Справа вся у різнотонних квадратах, які дещо нагадували шахову дошку чи так звану "хорватку". Квадрати настільки віртуозно вплелися у загальний малюнок, що кожен уболівальник скаже: "безперечно, це найкраща зелена футболка, яка була на гравцях нашої команди". І з цим важко посперечатися.

Нагадаємо, що у вихідні стартує чемпіонат України. На "Карпати" чекає західноукраїнське дербі з "Говерлою". Матч відбудеться у неділю. Початок зустічі - 17:00.

Повʼязані теми:

Наступна публікація