Клуб Першої ліги перевірить своїх гравців на детекторі брехні

Клуб Першої ліги перевірить своїх гравців на детекторі брехні

Фото: ФК Миколаїв

Цей крок буде зроблений для доведення невинуватості футболістів команди.

Керівництво представника Першої ліги України МФК "Миколаїв" вирішило перевірити своїх футболістів на детекторі брехні – поліграфі.

Про це йдеться в офіційній заяві команди на її порталі.

"16 жовтня 2016 року відбувся матч 14 туру Першої ліги України з футболу, в якому МФК "Миколаїв" на домашній арені поступився одному з лідерів чемпіонату – НК "Верес" (Рівне). Гості здобули перемогу з рахунком 2:1. На гол Дмитра Сартіни підопічні Володимира Мазяра зуміли відповісти лише наприкінці зустрічі: Михайло Сергійчук та Антон Котляр (з пенальті).

Буквально протягом декількох годин після закінчення матчу, на різних Інтернет-ресурсах стали з'являтися статті, які дискредитують поведінку гравців нашого клубу під час гри. Багато в чому супроводжував цим записам факт букмекерської контори, яка протягом гри постійно змінювала коефіцієнти на подію МФК "Миколаїв" - ПК "Верес" (Рівне).

На перемогу НК "Верес" (Рівне) була поставлена сума понад 250 000 грн.

У зв'язку з цією ситуацією, керівництво клубу прийняло рішення провести власне розслідування всередині клубу.

Протягом двох днів Всеукраїнська асоціація поліграфологів, на чолі з виконавчим директором Володимиром Ведмідем, проведе аналіз і роботу з гравцями, тренерським штабом і персоналом клубу для профілактики та виявлення можливих "договірних матчів".

Футболісти і співробітники МФК "Миколаїв" пройдуть перевірку на сучасному інноваційному українському поліграфі "RUBICON". Досвідчені поліграфологи дадуть точну відповідь щодо правдивості слів кожного представника МФК "Миколаїв".

МФК "Миколаїв" заявляє всім уболівальникам і прихильникам клубу, що залишається на позиціях чесної і справедливої гри.

Ми будемо використовувати всі законні способи захисту честі і гідності сьогоднішнього колективу співробітників і футболістів, які сумлінно працюють в клубі", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, ранішетакий метод застосовував тренер "Волині" Віталій Кварцяний.

Повʼязані теми:

Наступна публікація