Київ має хороші шанси на проведення фіналу Ліги чемпіонів - Суркіс

Київ має хороші шанси на проведення фіналу Ліги чемпіонів - Суркіс

Суркіс розповів про шанси Києва. / Фото: ipukr.com

Рішення щодо міста-господаря прийме Виконком УЄФА.

Віце-президент УЄФА і почесний президент ФФУ Григорій Суркіс виступив на Конгресі Федерації футболу і наголосив на хороших шансах отримати право провести у 2018 році фінал Ліги чемпіонів.

Суркіс згадав про скандали у ФІФА та УЄФА, наголосивши на важливості перемоги Джанні Інфантіно на виборах боса ФІФА. Бо, за його слова, увага зараз прикута і до Києва - через заявку на проведення вирішального матчу головного євротурніру.

Рішення щодо місця проведення гри прийматиметься у травні (на 2 травня заплановано засідання Виконкому УЄФА у Будапешті).

"Хоча, звісно, я не можу передбачити остаточний вердикт моїх колег по Виконкому УЄФА, однак хочу запевнити шановних делегатів Конгресу ФФУ, що на момент вирішального засідання вони повною мірою будуть поінформовані про всі переваги столиці України як місця проведення головного єврокубкового матчу 2018 року.

І зважаючи на вищесказане, я гадаю, що у Федерації футболу України, яка вже має досвід успішної організації фінальної частини Євро-2012, є дійсно хороші шанси прийняти й вирішальний матч Ліги чемпіонів!" - сказав Суркіс, якого цитує "Футбольный клуб".

Нагадаємо, у квітні 2015 року Федерація футболу подала заявку на проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві. А у липні столиця України офіційно стала кандидатом на організацію вирішального єврокубкового матчу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація