Кличко хоче битися з Валуєвим на "Олімпійському"

Кличко хоче битися з Валуєвим на "Олімпійському"

Бій Кличко - Валуєв відбудеться наступного року на "Олімпійському"? / Фото: sport.segodnya.ua

Переговори щодо бою Віталія Кличка на "Олімпійському" вже тривають. Імовірний суперник Кличка-старшого – Микола Валуєв.

Директор українського представництва промоутерської компанії братів Кличків Олександр Касюк заявив, що чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко може вже наступного року провести бій у Києві на НСК "Олімпійський".

"Велике бажання провести бій на НСК "Олімпійський" є у Віталія. Усім відомо, як він ставиться до України. І зрозуміло, що ніде так не будуть вболівати за нього, як удома. Тому його давня мрія зробити турнір саме в Україні, як варіант — у Києві", - повідомив Касюк.

Крім того, він назвав імовірного суперника Віталія – це росіянин Микола Валуєв.

"Київ, як і будь-яка столиця - місце, переповнене різними подіями, перенасичене різними емоціями. Тому і бокс в Києві сприймають нарівні з усім. Щоб зацікавити столичну публіку, потрібно дуже постаратися. Не факт, що навіть бій за титул чемпіона світу зміг би зібрати повну арену. Словом, створити ажіотаж дуже важко. Крім того, до цього часу, зокрема, до 2005—2006 років, у нашій країні неможливо було виконати це технічно.

Тепер у нас є арена - стадіон "Олімпійський". З'явилася реальна можливість провести поєдинок братів Кличків, і такі переговори вже тривають. Тому на НСК "Олімпійський", можливо, вже наступного року відбудеться їхній бій. Вірогідно, до Євро-2012, а може, після нього. Імовірніше за все, що це буде росіянин Микола Валуєв", - розповів Касюк.

За його словами, споживати професіональний бокс, як продукт, необхідно виховувати в українцях, бо вони не привчені до цього виду спорту, як, наприклад, до футболу.

"Саме тому ми проводимо боксерські турніри за титульні бої в різних містах України. Хочеться дати можливість українцям насолодитися власне професіональним боксом як видом спорту і привчити людей до такого способу проводити дозвілля. Ходити не лише в кіно, театр чи на концерти, а й відвідувати такі спортивні змагання. Тому що це шоу, задоволення, класний настрій. А для телеглядачів — це ще й можливість подивитися класний телевізійний продукт власного виробництва", - підсумував Касюк.

Читайте також:

Колишній чемпіон назвав Кличків вівцями і обіцяє надерти їм дупу

Хей веде переговори з Віталієм Кличком

Провідні країни Європи борються за бій братів Кличків

Американський "Тигр" став претендентом на пояс Кличка

Повʼязані теми:

Наступна публікація