Кличко і Шевченко зіграють у футбол проти Зірок Польщі

Кличко і Шевченко зіграють у футбол проти Зірок Польщі

Шева і Кличко зіграють за одну команду / Фото: Klitschko / Facebook

Найближчої суботи у Варшаві відбудеться матч Зірок України і Польщі, спрямований на поглиблення відносин між країнами.

29 квітня на Національному стадіоні у Варшаві відбудеться футбольний матч Зірок України та Польщі, приурочений чемпіонату Європи, що пройде на футбольних полях України та Польщі з 8 червня по 1 липня.

За українську команду планують зіграти співаки Олександр Сидоренко (Фоззі з ТНМК), Олег Карамазов("Брати Карамазови"), актор Остап Ступка, колишній гравець збірної України з футболу Сергій Нагорняк, відомий хокеїст київського "Сокола" і збірної України Сергій Климентьєв та інші.

Тренером збірної українських зірок буде відомий у минулому київський динамівець та гравець збірної України Віктор Леоненко.

Так само на матч хоче приїхати головний тренер національної збірної України Олег Блохін.

Крім того, організатори очікують появи в українській команді легенди українського футболу Андрія Шевченка та чемпіонів світу з боксу Володимира і Віталія Кличків.

Метою цього поєдинку є поглиблення відносин між Україною та Польщею.

"Ці країни є сусідами, але народи мало знають про себе. Нашою мрією є більше дізнатися один про одного, потоваришувати, щоб Євро-2012 не сприймалося лише крізь призму побудованих доріг, мостів, якихось технічних параметрів, а люди отримали радість від проведення чемпіонату", - зазначила ініціатор матчу зірок Вероніка Марчук.

Матч буде благодійним, а отримані від продажу квитків кошти будуть розподілені між будинком дитини "Малютка" в Києві та будинком дитини №1 у Варшаві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація