Кличко обіцяє видовищний бій, а Мормек вже мріє про пояси

Кличко обіцяє видовищний бій, а Мормек вже мріє про пояси

Кличко і Мормек зустрілися на місці майбутнього бою / Фото: AFP

Володимир Кличко і Жан-Марк Мормек взяли участь у першій спільній прес-конференції, приуроченій до їхнього бою.

У середу, 12 жовтня, на футбольному стадіоні ESPRIT Arena у німецькому Дюссельдорфі відбулася перша прес-конференція, приурочена поєдинку між абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі Володимиром Кличком і екс-чемпіоном світу у важкій вазі французом Жан-Марком Мормеком.

ESPRIT arena добре знайома Володимиру. Саме тут 20 березня минулого року він провів блискучий поєдинок проти Едді Чемберса, відправивши американця у глибокий нокаут за лічені секунди до кінця 12-го раунду.

Водлодимир сподівається, що й бій проти Мормека буде видовищним і захоплюючим.

"Жан-Марк Мормек - досвідчений боксер, який ставав чемпіоном світу у важкій вазі. У поєдинку з Девідом Хеєм Мормек зумів відправити британця в нокдаун. Потім Жан-Марк перейшов у надважкий дивізіон, де в трьох боях здобув три перемоги. Упевнений, що наш поєдинок 10 грудня буде видовищним і захоплюючим. Я не збираюся недооцінювати Мормека. Вже в кінці жовтня вирушаю готуватися до бою в тренувальний табір, котрий традиційно розіб'ю в Австрійських Альпах", - розповів Володимир Кличко.

У відповідь Мормек сказав, що знає рецепт перемоги над українцем.

"Я знаю, що аж ніяк не мене вважають фаворитом майбутнього бою. Що ж, подивимося, як будуть осоромлені всі ці скептики, коли я заберу всі п'ять чемпіонських поясів Володимира до Франції. Я знаю рецепт перемоги над Кличком. І збираюся його наочно продемонструвати всьому боксерському світу 10 грудня", - зазначив Мормек.

Зазначимо, що для Володимира це буде ювілейний, 20-й бій, на кону якого стоятиме звання чемпіона світу. Українець потихеньку наближається до рекорду легендарного Джо Луїса, який провів 25 захистів свого титулу чемпіона світу.

Крім того, поєдинок з Мормеком стане для Кличка-молодшого 60-м на професійному ринзі.

Читайте також:

Янукович обмінявся подарунками з боксерами

Віталій Кличко терміново почав переговори з Хеєм

Брати Клички проведуть бій на НСК "Олімпійський"

Україна здобула блискучу перемогу на чемпіонаті світу з боксу

Мормек пообіцяв шокувати світ перемогою над Кличком

Повʼязані теми:

Наступна публікація