Кличко покаже інший бокс у реванші із Ф'юрі: тепер з'явилася драма

Кличко покаже інший бокс у реванші із Ф'юрі: тепер з'явилася драма

Кличко сподівається, що в 2016 покаже те, що не зміг в кінці 2015-го. / Фото: Reuters

Українець тепер виступить в якості того, кому нічого втрачати.

Колишній "король" надважкої ваги українець Володимир Кличко обіцяє зовсім інший бій в реванші проти британця Тайсона Ф'юрі.

"Тепер я покажу інший бокс. Бокс людини, якій нічого втрачати. Той, хто захищає титул, може його втратити. Тому, хто намагається завоювати титул, втрачати нічого.

В моєму нинішньому становищі є свої плюси, і хочу, щоб через п'ять років, коли я буду згадувати ці дні, я міг би сказати: добре, що все сталося так, як сталося", - заявив Володимир.

Він вважає, що глядачам тепер стало цікаво.

"Якщо б я його переміг, всі сказали б: "Ну ось, ще одного побив..." А тепер з'явилася драма. Коли одна людина стільки років стоїть на вершині, людям стає нудно, як, наприклад, коли з року в рік на Формулі-1 перемагав Шумахер.

Тепер у важкій вазі знову з'явилася інтрига", - наголосив Кличко.

Українець вважає, що ця ситуація пішла йому на користь - тепер у нього є чітка мотивація до мети.

"Я, слава богу, здоровий. Мені ще далеко не 50. А що програв... Так будь-який мій програш, чи то Пьюрітті, Сандерсу або Брюстеру, зробив мене краще як у ринзі, так і за межами рингу. І з Ф'юрі, сподіваюся, буде так само", - додав Володя.

Нагадаємо, 28 листопада Кличко програв Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Через кілька днів Володимир оголосив про бажання провести реванш. Тайсон погодився. Він планується у першій половині 2016 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація