Віталій Кличко пояснив, чому досі не пішов зі спорту

Віталій Кличко пояснив, чому досі не пішов зі спорту

Віталій Кличко / Фото: sportbox.ru

Віталій Кличко заявив, що саме зараз має можливість прославляти Україну не як арену політичних баталій.

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко зізнався, що спорт дозволяє йому показувати всьому світу Україну, як країну-переможницю.

"Сьогодні мене часто запитують, коли я завершу боксерську кар'єру? Скажу відверто, що бити рекорди Джорджа Формана, який став чемпіоном світу в 45 років, не збираюся. Але кілька поєдинків, думаю, ще проведу. Та й чи маю я право піти сьогодні зі спорту, який зараз дозволяє показувати світу Україна не як арену політичних баталій, а як країну-переможницю? Скажу відверто - ні з чим не можна порівняти відчуття, коли ти стоїш в рингу і бачиш, як піднімається прапор України, звучить її переможний гімн", - заявив Віталій.

До того ж Кличко-старший подякував своїм прихильникам за те, що 15 років вболівають за нього та Володимира.

"Як швидко летить час! Здається, ніби тільки вчора я вперше вийшов на професійний ринг, а вже приймаю привітання з 15-річчям професійної кар'єри.

Не перебільшу, якщо скажу - у всіх моїх досягненнях останніх 15 років є внесок тих, хто вболівав біля екрану телевізора, підтримував, приходив на зустрічі, віддавав свій голос на виборчій дільниці. Я щиро вдячний кожному з вас. Ми - разом, а значить - у нас все вийде", - підсумував Кличко.

Читайте також:

Чемпіонська ера братів Кличків: 15 років перемог

Лікар Кличків розповів про їхній "допінг"

Віталій Кличко: бій з Володимиром міг би стати класикою боксу

Брати Клички стали "Спортсменами із серцем" у Німеччині

Володимир Кличко визнаний найкращим боксером року

Повʼязані теми:

Наступна публікація