Кличко терміново почав переговори з Хеєм

Кличко терміново почав переговори з Хеєм

Бій може відбутися у лютому-березні 2012 року / Фото: gorodokboxing.com

Зараз щосили йдуть переговори про поєдинок між Девідом і Віталієм, який може відбутися у лютому-березні 2012 року.

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко швидко відреагував на заяву команди Девіда Хея про те, що англійський боксер збирається повісити рукавички на цвях.

За словами менеджера братів Кличків Бернда Бенте, зараз щосили йдуть переговори про поєдинок між Девідом і Віталієм, який може відбутися у лютому-березні 2012 року.

"Менеджер Хея Адам Бут завжди говорив мені, що Девід офіційно завершить кар'єру в цей четвер... Але також вони говорили, що він безумовно повернеться, якщо буде можливість провести бій проти Віталія або матч-реванш проти Володимира.

Ми з Адамом спілкуємося і знаходимося в постійному контакті. Ми ще чекаємо цифр від британського телебачення, щоб зрозуміти, чи виправдані там доходи. Потім ми або проведемо бій, або знайдемо іншого суперника для Віталія на лютий-березень наступного року.

Щодо матчу-реваншу проти Володимира, то в цьому не має сенсу. Оскільки після першого бою немає ніяких питань. А можна розкручувати лише той бій, в якому присутня інтрига.

А от бій проти Віталія - інша справа. У Віталія зовсім інший стиль. Після бою в липні Віталій сказав, що хоче завершити справу, розпочату його братом. А це означає нокаутувати Девіда Хея. При цьому, й Девід сказав, що йому подобається стиль Віталія, він підійде йому більше", - розповів Бенте.

Нагадаємо, що за інформацією британських ЗМІ, Девід Хей не збирався продовжувати свою боксерську ліцензію, без якої він не має права боксувати.

Читайте також:

Російські боксери провалили чемпіонат світу через запій тренера

Брати Клички проведуть бій на НСК "Олімпійський"

Девід Хей пред'явив ультиматум Віталію Кличку

Україна здобула блискучу перемогу на чемпіонаті світу з боксу

Мормек пообіцяв шокувати світ перемогою над Кличком

Льюїс: Віталій Кличко, як вино, з роками стає кращим

Повʼязані теми:

Наступна публікація