Кличко зізнався, що йому соромно за поразку від Ф'юрі

Кличко зізнався, що йому соромно за поразку від Ф'юрі

Кличко пообіцяв інший результат реваншу. / Фото: Reuters

Втім, Володимир заявив, що почувається прекрасно і зобов'язаний перемагати в реванші. 

Український боксер Володимир Кличко зізнався, що йому соромно за поразку від Тайсона Ф'юрі, якої він зазнав 28 листопада у Дюссельдорфі.

"Мені соромно за те, що я скоїв помилку і програв бій Тайсону Ф'юрі, тому що він не той чемпіон світу у суперважкій вазі, на якого мені б хотілося дивитися і відчувати гордість. Його висловлювання засмучують. Я повинен виконати свою місію. Ви повинні побачити цей бій, оскільки він не стане повторенням першого.

Я займаюся цим спортом вже 26 років, я не можу скаржитися на своє здоров'я, і я досі здатний конкурувати на високому рівні. Насправді я чудово почуваюся. Мені 40 років, але я чудово почуваюся.

Я втратив свої титули і моє ставлення до бою змінилося. Тепер я претендент. Я той, хто повинен перемогти. Тепер я повинен завойовувати титули, а не захищати їх. Це має бути інший бій. У мене було достатньо часу на перезавантаження і відновлення. Я з нетерпінням чекаю на цей бій. Я не боюся і знаю про всі ризики, і насправді я насолоджуюся моментом. Це випробування, а я люблю виклики. Як я говорив, багато що в цьому поєдинку буде інакшим, особливо результат. Кінцевий результат буде іншим, і чемпіон буде іншим", - розповів українець.

Нагадаємо, що другий бій між Кличком та Ф'юрі відбудеться у Манчестері, 9 липня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація