"Кокаїновий цар". Сім божевільних витівок Тайсона Ф'юрі

"Кокаїновий цар". Сім божевільних витівок Тайсона Ф'юрі

Фото: Reuters

ТСН Проспорт згадує найвідоміші вчинки кривдника Володимира Кличка, які іноді шокують

Британський боксер Тайсон Ф'юрі не раз шокував публіку своєю поведінкою.

"Циганський король", як він сам себе називає, завжди намагався звернути увагу людей на власну персону поза рингом, однак ТСН Проспорт вирішив згадати його останні витівки.

Отже, топ-5 дивних вчинків Ф'юрі:

1. Перед боєм з Володимиром Кличком боксер намагався налякати суперника своєю неадекватністю. Ф'юрі зняв відео, на якому головою розбиває кавун. Вийшло не дуже страшно, але смішно.

2. Також до поєдинку британець шокував публіку появою на прес-конференції в костюмі відомого супергероя - Бетмена. Здоровань Ф'юрі приїхав на бесіду з Кличком на жовтій Ламборгіні.

Фото: Reuters

3. За два дні до очної зустрічі Ф'юрі провів відкрите тренування, під час якого показав свої здібності не тільки в боксі, але і в співі. Британець на рингу виконав пісню "Wind Beneath My Wings" ("Вітер під моїми крилами"), яку присвятив Кличку та його тренеру Джонатону Бенксу.

Фото: Reuters

4. Після перемоги над українцем у Тайсона вирішили відібрати завойований пояс IBF через відмову захистити титул у зустрічі з іншим нашим боксером В'ячеславом Глазковим. Ф'юрі відреагував на це досить екстравагантно – змив пояс IBF в унітаз.

5. Через п'ять місяців після поєдинку відбулася прес-конференція, присвячена бою-реваншу боксерів. Тут Ф'юрі також не зміг стримати емоцій і зняв футболку. Перед аудиторією він сидів лише в штанах із величезним пузом. При цьому британець вставав зі свого місця, трусив жиром і заявляв, що ось такий "товстун" і вдруге поб'є Кличка.

Фото: Reuters

6. Потім боксер всіляко намагався перенести повторний поєдинок з українцем, посилаючись на травму. 3 жовтня оголосив про завершення кар'єри, а через три години спростував цю інформацію.

Фото: http://klitschko-brothers.com/

7. Через декілька днів стало відомо, що Ф'юрі провалив другий кокаїновий допінг-тест, а також заявив, що у нього велика депресія, через яку він більше не хоче жити.

Фото: Reuters

Останні вчинки Ф'юрі призвели до того, що у нього готові відібрати всі завойовані пояси, першим на це зважився чемпіонський комітет WBO. Позбавлення поясів підтримав і його особистий тренер Пітер Ф'юрі.

Володимир Кличко намагається повернути собі втрачене і знайти нового суперника, найімовірніше, ним стане Ентоні Джошуа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація