Колишній чемпіон назвав Кличків вівцями і обіцяє надерти їм дупу

Колишній чемпіон назвав Кличків вівцями і обіцяє надерти їм дупу

Ріддік Боу був абсолютним чемпіоном на початку 90-х років / Фото: eastsideboxing.com

44-річний американець Ріддік Боу заявив, що хоче повернутися на ринг і побити братів Кличків.

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі 44-річний американець Ріддік Боу заявив, що хоче повернутися на ринг і побити братів Кличків.

"Якщо вони мене переможуть, тоді це доведе, що вони кращі. Якщо не переможуть, це доводить, що я все ще кращий з кращих", - заявив Боу.

Боу вважає, що йому буде потрібно рік для того, щоб підготуватися до боїв з братами.

"Через шість місяців вони дали б мені хороший бій, але через рік я б просто побив їх. Лев завжди визнає лева, а ці хлопці просто дві вівці. Мій останній бій був у Німеччині, в одному шоу з боєм Кличка. Один із них назвав мене дідусем.

Знаєте, що збирається зробити дідусь? Дідусь збирається надерти їм дупу.

Ми зараз намагаємося знайти ще кого-небудь для бою, але складно відшукати когось, хто підпишеться на старе добре "надиралово", - зізнався Боу.

Довідка. Роддік Боу провів на професійному рингу 45 поєдинків, в яких здобув 43 перемоги і зазнав 1 поразки. Результат ще одного бою було скасовано.

Абсолютним чемпіоном Боу став 13 листопада 1992 року, коли переміг за очками Евандера Холіфілда, відібравши у нього пояси WBC, WBA і IBF. За рік Холіфілд взяв реванш у Боу. А 4 листопада 1995 року Боу вдруге переміг Холіфілда - цього разу нокаутом.

11 березня 1995 року Боу виграв чемпіонський титул за версією WBO.

У 1996 році Боу провів 2 поєдинки проти непереможного на той час Анджея Голоти. Американець виграв обидва поєдинки, але тільки тому, що судді двічі дискваліфікували поляка, який перегравав Боу у обох боях. Перший поєдинок Боу і Голоти був визнаний "Боєм року" за версією журналу The Ring.

Після другого бою з Голотою Боу пішов з боксу. Але у 2004 році колишній чемпіон повернувся на ринг і виграв три поєдинки проти маловідомих боксерів. Востаннє Боу бився 13 грудня 2008 року.

Читайте також:

Хей веде переговори з Віталієм Кличком

Американський "Тигр" став претендентом на пояс Кличка

Володимир Кличко визнаний найкращим боксером року

Німецький тенісист переміг Володимира Кличка за одну хвилину

Хук готовий битися з Кличками у будь-якій точці земної кулі

Володимир Кличко порівняв Мормека з Тайсоном

Повʼязані теми:

Наступна публікація