В аеропорту "Бориспіль" кілька сотень людей прийшли зустрічати українських паралімпійців

Уболівальники збирається на площі перед терміналом "F".

Зовсім скоро літак із українськими паралімпійцями приземлиться в аеропорту "Бориспіль", і кияни вже прямують до летовища, щоби зустріти героїв. Журналісти та ведучі ТСН також вирушили до "Борисполя". Вони взяли із собою квіти і повітряні кульки, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

Ведуча "1+1" Марічка Падалка взяла із собою свого сина, який сам захотів поїхати зустріти спортсменів – він вболівав за параолімпійську футбольну збірну і дуже хотів взяти автограф у гравців команди.

Спортсмени прилетять до Києва о 1.25. Аеропорт "Бориспіль" надав нашим героям увесь термінал "F" , а площу перед ним визначив місцем зустрічі чемпіонів з уболівальниками.

Нагадаємо, паралімпійці везуть до України 117 нагород. Іще ніколи вони не досягали такого результату – спортсмени посіли третє місце у світі в командному заліку, нашу збірну випередили тільки Китай та Велика Британія.

ТСН ініціювала акцію-зустріч паралімпійців - Зустрічаймо переможців. Обличчя ТСН разом із уболівальниками вітатимуть Паралімпійську збірну України, яка повертається з Ріо-де-Жанейро. Спортсменів зустрічають: Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Алла Мазур, Соломія Вітвіцька та Юлія Бориско.

З квітами та прапорами команда ТСН вирушила в аеропорт, аби зустріти українських паралімпійців

З квітами та прапорами команда ТСН вирушила в аеропорт, аби зустріти українських паралімпійців

Повʼязані теми:

Наступна публікація