Коноплянка став гравцем німецького "Шальке"

Коноплянка став гравцем німецького "Шальке"

Фото: ua-football.com

Українець перебрався до Гельзенкірхена із Севільї.

Один із лідерів футбольної збірної України Євген Коноплянка змінив клуб. Із іспанської "Севільї" півзахисник перебрався до німецького "Шальке 04".

Фото у футболці та з шаликом нового клубу українець розмістив на власній сторінці в Інстаграмі. Судячи з нього, у Німеччині Євген виступатиме під 11-м номером.

За наявною інформацією, німці взяли в оренду українського хава терміном на один сезон. Але вони матимуть право викупу контракту гравця влітку 2017 року.

"Шальке" з Гельзенкірхена є 7-разовим чемпіоном Німеччини, щоправда востаннє цей титул клуб вигравав у далекому 1958 році. З більш сучасних досягнень варто відзначити перемогу в Кубку УЄФА 1997 року та срібні нагороди Бундесліги в 2010 році. В останньому розіграші німецької першості "Шальке" фінішував п'ятим.

У "Севільї" Коноплянка протягом 2015-2016 років відіграв 54 матчі, в яких забив 9 голів. З іспанським клубом Євген здобув перемогу в розіграші Ліги Європи.

Тема можливого переходу Коноплянки жваво обговорювалася в пресі останніми днями. Напередодні головний тренер "Севільї" Хорхе Сампаолі запевнив, що не має особливих претензій до українця, який є чудовим універсалом і перебуває в гарній формі. Однак уже наступного дня з'явилася інформація, що іспанський клуб погодився на перехід Євгена до Німеччини. За інформацією німецьких ЗМІ, "Шальке" розраховував викупити контракт Коноплянки за 15 мільйонів євро.

Коноплянка: Буду з голодними очима на Євро бігати після збору

Коноплянка: Буду з голодними очима на Євро бігати після збору

Повʼязані теми:

Наступна публікація